• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardııııııııııııııımmm!!!

jaimemiamor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
38
0
86
Konya
Herkese merhaba;
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden ben de buraya açtım.Ben göbeğimi eritmek istiyorum öyle ahım şahım bi kilo fazlam yok ama göbeğim maşallah önde gidiyor benden.ben kısaca anlatayım:

bu yazın başında canım öyle abur cubur tatlı köfte hiçbi şey çekmiyordu düşünün evde fındık fıstık abur cubur çekmecede dururdu ben yemezdim aklıma bile gelmezdi gideyim de şunları yiyeyim diye öyle fazla bir kilom da yok sadece 5 kilo fazlam var ama göbeğimden problemim var bu telkinle kilo verme işine zaten o yüzden merak sardım bu yazın başından(4 haziran dan beri) göbeğimi eritmeye çalışıyorum.Zaten yediklerime dikkat ediyordum öyle tatlı abur cubur hamur işi yok sadece 3 öğün+3 ara öğün(meyve yiyordum) tarzında sabah aç karna kalkıp 5 kilo yük sırtıma takıp 45 dk yürüyüş ardından pilates akşamda 1 saat zumba+callanetics ve bu kadar spora ve bu kadar az yemeye rağmen 1 cm incelme ya oldu ya olmadı ama çok stres yapıyordum niye olmuyor diyo çünkü kışın verme imkanım yok yurtta kalıyorum ve yurtta ne kadar uğraşırsanız uğraşın yediklerinize fazla dikkat edemiyorsunuz bir de yurtta bi sürü problemle uğraşmak zorunda kalıyosun.o yüzden bu yaz da göbeğimi eritip hani bu yaz da bu problemi çözüp yeni eğitim-öğretim yılına sorunsuz girmek istiyordum.Ama şimdi gelin görün özellikle ramazanda açken değil orucu açtıktan sonra sürekli bişey yiyesim geliyor mutfağa gidip gelip atıştırıyorum sanki daha demin sofrada yiyen ben değilim.Normalde canımın çekmediği şeyleri bile canım çeker oldu ne oldu anlamadım.bir de canım istemese bile(mesela bugün canım dondurma istemiyordu fakat aldım) çünkü içim rahat etmiyor bi de bademe zaafım var bu aralar onu görünce dayanamıyorum paketi bitirene kadar yiyorum noldu bana anlamadımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile doymuyorum bi de gizli gizli yiyorum yaa en çok o moralimi bozuyor eskiden böyle alışkanlıklarım yoktu şimdi ühhü ağlamak istiyorummm

Back