Lütfen üniversite icin yardimmmm

Kabataş anlatılmaz yaşanır

küçük şehirlerdeki üniversitelerde gruplaşmalar çok daha katı oluyor gibi geldi bana. Popülerlik, sosyallik, daha çok önem arz ediyor sanki. farklılıklar daha fazla göze batıyor.
belki.. ama ben gercekten imreniyorum .. allahtan bizde eşlerde güzel anlaşıyor. sanki biz hanımlarda birlikte okumuş gibi olduk

Ben populer olmak istemiyorum. Sadeceyanliz kalmaktan korkuyorum

Pardon aöf ne oluyo

Cunku kimya bolumune gectim ve arkadasim olmadi. Sinifta sadece 10 kiz vardi hepsi bi grup olmustu. Benimde arkadasim wardi ama bi erkek icinbeni satti. Simdi dusunuyorumda sinifimdaki erkekler kizlardan daha iyiler. Sagolsun 2-3 kisi beni hic yanliz birakmiyo ve onlara daha cok guveniyorum. Diger kizlar ya sinav zamani calisma kagidi icin geliyolar ya sigara istiyolar ya da para. Umarim universitede boyle dengesiz insanlar karsima cikmaz

Benim aklimda bir meslek yok. Ancak kimya sayisal uzerine ve sayisalimin yeterli derecede iyi oldugunu dusunmuyorum. 2 yillik adalet bolumu okuyup 2 yillik dikey gecis yapip hukuk bolumu ne girme gibi bi fikrim war
Böyle olmaz . Sen puanım yetsin neresi olursa önemi yok diye düşünüyorsun şu an verdiğin karar ömür boyu seni etkiyecek. Önce kendini tanı sen kimsin ? Nelerden hoşlanıyorsun ? Sen nasıl bir yerde çalışmalısın ?

169 puan barajı geçememişsin nasıl adalete gidebiliyorsun okuldan puan da gelmicek sana?

Benim aklimda bir meslek yok. Ancak kimya sayisal uzerine ve sayisalimin yeterli derecede iyi oldugunu dusunmuyorum. 2 yillik adalet bolumu okuyup 2 yillik dikey gecis yapip hukuk bolumu ne girme gibi bi fikrim war

Ne dikey geçiş ne adalet okumak ne de hukuk okumak kolay

Geçiş hakkın yok mu kimya teknikeri ol

Boya dokuma vs fabrikalarda çok popüler bir meslek

En azından temelin var kimyada başarılı olman daha olası

Ne dikey geçiş ne adalet okumak ne de hukuk okumak kolay

Geçiş hakkın yok mu kimya teknikeri ol

Boya dokuma vs fabrikalarda çok popüler bir meslek

En azından temelin var kimyada başarılı olman daha olası
Evet stajimi toz boya fabrikasinda yaptim ancak cok zor cok calistiriliyorlar. Aldiklari maas ise 2000 tl. Peki bana onerebilexeginiz baska bolumler war mi

Evet stajimi toz boya fabrikasinda yaptim ancak cok zor cok calistiriliyorlar. Aldiklari maas ise 2000 tl. Peki bana onerebilexeginiz baska bolumler war mi
Bak 2000 az diyorsun geçen bir konuda yazmıştı avukat arkadaşım 1500 tl alıyor diye

Maalesef öyle beş on milyar alman kolay değil hiçbir meslekte

Bu aşamada yeniden çalışamam diyorsun puanın da düşük mantıklı olan meslek lisesi geçişini kullanmak gibi

Zira düşük puanlı iki yıllıkların çoğunda kimyada bulacağın iş ve maaşı da bulamazsın

169 puan barajı geçememişsin nasıl adalete gidebiliyorsun okuldan puan da gelmicek sana?
2 yıllıkların baraj puanı 150 ve okul puanı gelir ama adaletin puanı yüksek aöf puanı bile yerleşme olur mu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…