Lütfen üç dakikanızı bana ayırır mısınız..?

alyans2

Hatice
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
205
44
318
39
Merhaba herkese
ben bu ay hamileliği planlıyordum
ama bi baktım günüme 2 gün kala adet oldum
ilk önce pembe, daha sonra kahverengine dönüştü
brgün sürdü ve kesildi
peçeteyle sildiğimde sadece akıntımın rengi değişikti
bu arada göğüslerim de müthiş ağrıyordu
şüphelendim.. Olmaz ama dedim gittim test aldım
ve sonuç pozitif.....
Ne bu şimdi
yarına doktora randevu aldım..
Bu normal midir sizce.?
Benmle aynı durumu paylaşan ya da bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.
Korkuyorum
ve bnm bu 8. Gebeliğim...

Yerleşme kanamasını duymuş olmalısın.Muhtemelen o kanama yerleşmeden kaynaklanıyordur.Gebelik testi pozitif çıktıysa hamilesin demektir.Yarın herşey netlik kazanır zaten.Hayırlı olsun :)

Korkuyorum..
Yerleşme kanaması için çok geç değil mi
hala da akıntım beyaz değil
üzerine mi gördüm acaba diye düşündüm
ama ama ama.....
Offfffffffff
evet yarın belli olur insallah... Teşekkür edrim cevap verdiğin için.

Bencede yerleşme kanaması canım bendede olmuştu.

8.gebelik derken anlamadım??
Ama genelde böyle olupta hamile kalan çok arkadaş var yinede ihmal etme hemen git doktora.allah hakkında haıylısını nasip etsin

8.gebelik derken anlamadım??
Ama genelde böyle olupta hamile kalan çok arkadaş var yinede ihmal etme hemen git doktora.allah hakkında haıylısını nasip etsin

evet 8. Gebeliğim.. 7 tanesi karnımda öldü ....

tatlım yerleşme kanamsı tam günnde adet gnnünde oluyor...28 gnluk siklusta ilk 14 gün işte yumurtlama dömine kdr olan süreç..diğer 14 gn içinde spermle yumurta dölleşir ardından büyük yolculuk gerçklerişir.. Ilk önce 1 4 8 16 82 fln derken zigot rahim içinde uygun yeri bulur bellrli süre sonra kese oluşur..tam adet günnde 4 haftalık gebe denilir. Ve 1 hafta sonrada kese çok raha t gözükür.sennde öledir cnm yerleşme kanamsı az olur.üstünede görebilrsin..doktra gt kan tahlili en doğrusunu der sana..
Inşllh bu bbeğn kucnda olur cnm..sende kolay raghat bir mhamillk süreci geçirrsin tatlımm..
Korkma içini ferah tut kalbini çürütme cnmm..
En kötüsüs kimyasal gebelik olur..kanam varknde pozitif çıkr ama tamda adet gnnde sonlanır gebelik.. Doktra gitmelisin cnm

allah razı olsun içimi rahattalttınız biraz olsun...inşallah dediğiniz gibidr bnmki de. yarın doktora gidicem ama belli olur mu hemn bilmiyorum. çok teşekkür ederim.

canım benim bak gebelik testi denen şey genelde adet öncesi pozitif göstermez gecikme ister.kendimden biliyorum hatta birgün o çizgiyi görürsem çok şaşıracam.sende pozitifse muhakkak hamilesindir.ve adete yakın yrleşme kanaması olur aynen dediğin gibi pembe kahve ve çok olmamak şartı ile.bu güzel ihtimal.birde düşük ve dış gebelik belirtileri de öyle olabilir ama sancın yoksa değildir zaten hemen gecikme doktora git ve gidene kadar istirahat et.bence bebeğin yerleşip kese örme işine başlamış bile.haber bekliyorum ha.

Ay bende ayni sen gibiyim suan. Pazar gunu oglen adet oldum ama camur gibi geldi sonra acik pembe. Yani 2 gun icinde kesildi diyebilirim suan gelmiyor. Bende mi test yapsam. Bende 2 gun once adet oldum. Normalde 22 sind olmam gerekiyordu. Kafam karisti.

Merhaba Arkadaşlar ben hastalıgım dahil tam 21-26 gün arasında adet oluyorum ve genelde 25-26 da gelir.
İki donemdir adetlerimde bulantı var ve normalde bu kadar olmazdım. Normal adet seklinde geliyor. Ve bu ay baya sırtım ağrıdı bulantı yasadım , bas dönmesi tam bir gebelik belirtileri gibi idi. Üzerine görmeden şüphelendim tam 1 hafta ara ile idrar testi yaptım ve negatif çıktı.
şuan hamile olsam 8-9 haftalık olması lazım.İdrar testinin yanlış çıkması gibi bir durum varmı ?
Çünkü hamile olmak gibi bir durum istemiorum da daha
yardımcı olursanız çok sevinirim

evet canım dün gittim doktora. kan testi de yaptırdım pozitif. doktorum da aynı senin söylediklerini söledi. içim biraz olsun rahatladı. yerleşme kanamasıymıs.ama keseyi henüz göremedik.hayırlısı bakalım rabbim sağlık versin. çok teşekkür ederim ilgin için.

adetin kesildiyse bence kesinlikle bi test al hemen yap .. belli olmuyor işte hiçbişey. adet oldum sanıyosun ama hamilesin. :)

canım bence hamile olma ihitmalin yok. çünkü normal kanamadan bahsediyosun sen.gebelik olsa o kdar kan gelemez gelse düşer bebek zaten..istemiyorsan gebelik bence içini ferah tut..

Hayırlı olsun öncelikle.
Bence bir doktora gidip durumunuzu bildirin. Progestan ve pıjtılaşmaya karşı ilaç başlanabilir

aynı şey eylül ayında benim başıma geldi 21 eylülde hastalanmam gerekiyordu 19 eylülde kanamam oldu. gece rüyamda hamiş olduğumu gördüm birşeyler dürttü beni. 20 sinde test yaptım çizgi belirgin bir şekilde çıktı ortaya...ve hamiştim ama 10 haftamda kaybettim bebeğimi...

canım hiç durma kan pıhtılaşmasından ölebilir bebekler.hemen git dr a

neden kaybettiniz bebeğinizi biliyor musunuz .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…