- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Daha da iyi olcak inşallah biz iki gündür hiç ciş kaçırmadık 1-2 saate bir cişe gidiyoruz başarılıyız.sadece iki gündür kakamizi yetisiremiyoruz onuda inşallah öğreneceğiz.bende bu gece ilk bezsiz gecemize başladım cesaretimi toplayıp ve sonuc hiç ciş kaçırmadık Cok şükür.saat 22de uyudu 21.30 son cişi yaptı 23.30 cişe tuttum yaptı ve saat 2 gibi tekrar ciş yaptık ben kaldırdım uykulu dahada tatlı oluyorlar ama biraz mız mızlandı saat 5 gibi tekrar cişe kaldırdım yapmak istemedi bende zorlamadım ama hatırlattım bez yok kilot var diye bana haber ver dedim ve 7.15 gibi koşa koşa yanıma geldi cişim var diye :)) kızıma kocaman maşallah diyeyim ilk gecemiz böyle gecti.sizin gece nasıl gecti???
Asıl sorun birde dışarda nasıl olcak ???
maşallah barekallah kızınıza benim kızımada maşallah deyin :)) gece bağlamadım bir yerde okumuştum gece uyandırmayın bir iki gün yapar altına daha sonra kendisi kalkar diye tabiki ben önceden önlemimi almıştım önceki gece bez bağladım sabah kuru uyandı bu gecede uyandrmayacağım dedim sürekli kontrol ettim sabahta erkenden kaldırdım tuvalete tuttum yaptı yani gece kuruydu çocuğum çok şükür. gündüzde kaçırıyoruz arada kakamızı yapmaya alışamadık bi türlü bir iki kere yaptı tuvalete diğerlerini kaçırdı malesef inşallah düzelecek