• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi lütfen tuvalet eğitimi tecrübelerinizle yardımcı olun başka çarem kalmadı :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Daha da iyi olcak inşallah biz iki gündür hiç ciş kaçırmadık 1-2 saate bir cişe gidiyoruz başarılıyız.sadece iki gündür kakamizi yetisiremiyoruz onuda inşallah öğreneceğiz.bende bu gece ilk bezsiz gecemize başladım cesaretimi toplayıp ve sonuc hiç ciş kaçırmadık Cok şükür.saat 22de uyudu 21.30 son cişi yaptı 23.30 cişe tuttum yaptı ve saat 2 gibi tekrar ciş yaptık ben kaldırdım uykulu dahada tatlı oluyorlar ama biraz mız mızlandı saat 5 gibi tekrar cişe kaldırdım yapmak istemedi bende zorlamadım ama hatırlattım bez yok kilot var diye bana haber ver dedim ve 7.15 gibi koşa koşa yanıma geldi cişim var diye :)) kızıma kocaman maşallah diyeyim ilk gecemiz böyle gecti.sizin gece nasıl gecti???
Asıl sorun birde dışarda nasıl olcak ???

maşallah barekallah kızınıza benim kızımada maşallah deyin :)) gece bağlamadım bir yerde okumuştum gece uyandırmayın bir iki gün yapar altına daha sonra kendisi kalkar diye tabiki ben önceden önlemimi almıştım önceki gece bez bağladım sabah kuru uyandı bu gecede uyandrmayacağım dedim sürekli kontrol ettim sabahta erkenden kaldırdım tuvalete tuttum yaptı yani gece kuruydu çocuğum çok şükür. gündüzde kaçırıyoruz arada kakamızı yapmaya alışamadık bi türlü bir iki kere yaptı tuvalete diğerlerini kaçırdı malesef inşallah düzelecek

maşallah barekallah kızınıza benim kızımada maşallah deyin :)) gece bağlamadım bir yerde okumuştum gece uyandırmayın bir iki gün yapar altına daha sonra kendisi kalkar diye tabiki ben önceden önlemimi almıştım önceki gece bez bağladım sabah kuru uyandı bu gecede uyandrmayacağım dedim sürekli kontrol ettim sabahta erkenden kaldırdım tuvalete tuttum yaptı yani gece kuruydu çocuğum çok şükür. gündüzde kaçırıyoruz arada kakamızı yapmaya alışamadık bi türlü bir iki kere yaptı tuvalete diğerlerini kaçırdı malesef inşallah düzelecek
Maşallah kızınıza Valla gece ne güzel bak sabaha kadar tutmuş kızınız :) peki saat kacta uyudu kızınız ve saat kacta kaldırdınız sabah cişe??? Benim kiz bezliyken sabah hep ciş oluyordu ama baya ciş oluyordu ama şu bir haftadır egitime başlayalı daha az ciş yapıyordu bezine.bu gece daha uzun aralıklarla kaldıracak bakalım.saat 14 gibi uyudu ve bezsiz bakalım uyanınca ciş varmi yokmu Cok meraktayim :) ?
Kaka konusuna gelince bizde yetişemiyouz sabah mesela yetiştik ama öğlen tekrar yaptı anne ciş dedi wc'ye koştuk ama kakasini tutamadı.varsın kaka yapsınlar kabizliktan iyidir nasıl olsa öğrenecekler kuzular.
Ciş olayında gündüz iyi gidiyoruz kaçırmıyoruz şimdilik.gecede daha yeniyiz bakalım.

Kızlar maşş size ya benim bugün 5. Günüm oğlum 31 aylık lazımlığa yapmak istiyor 15 dk bir oturtuyorum oyunla felan kimi zaman istemiyor oturmak oturunca yapıyor
Ama çişimiz geldi demiyor çok farkedemiyor sanırım
Ayy nolur söyleyin farkındalığı oluşur mu zamanla çok üzülüyorum :(

Kızlar maşş size ya benim bugün 5. Günüm oğlum 31 aylık lazımlığa yapmak istiyor 15 dk bir oturtuyorum oyunla felan kimi zaman istemiyor oturmak oturunca yapıyor
Ama çişimiz geldi demiyor çok farkedemiyor sanırım
Ayy nolur söyleyin farkındalığı oluşur mu zamanla çok üzülüyorum :(
zamanla alışır annesi benim kızda her seferinde cişim geldi demiyor ben 1-2 saatte bir tuvalette götürüyorum varsa cişi yapıyor.
Ama bugün mesela cişi gelince söyleme başladı bizimde 8. Gün.kakası gelince fark ediyor ama ciş sanıyor.senin kuzuda alışacak tabiki zamanla merak etme annesi .

bugun 2 gunumuz ama hakla kakasını ne altına nede wc ye yaptı tutuyor normalde 2 kere yapardı normalmı sızce:26:

zamanla alışır annesi benim kızda her seferinde cişim geldi demiyor ben 1-2 saatte bir tuvalette götürüyorum varsa cişi yapıyor.
Ama bugün mesela cişi gelince söyleme başladı bizimde 8. Gün.kakası gelince fark ediyor ama ciş sanıyor.senin kuzuda alışacak tabiki zamanla merak etme annesi .

Ayy CNm ya inş oğlum biraz inat maalesef inş bir gün anne çişimiz var der :)
Allah hepimize kolaylık versin

bugun 2 gunumuz ama hakla kakasını ne altına nede wc ye yaptı tutuyor normalde 2 kere yapardı normalmı sızce:26:
Bence normaldir diye düşünüyorum.benim kızda ilk gün tesadüf bir kez kaka yaptı lazimliga sonra bir iki gün tuttu yapmadı.cişide saatlerce tutuyordu şimdi iyice alıştı Cok şükür.senin ki de alışır inşallah hemencik :))
Daha 2.gündemişsiniz

Ayy CNm ya inş oğlum biraz inat maalesef inş bir gün anne çişimiz var der :)
Allah hepimize kolaylık versin

Benim kızda Cok inat hemde Cok çabuk sinirlene bilen biri bu yüzden hep korkardım tuvalet egitimine başlamaya.
ama cesaretimi toplayıp birden başladım iyikide başlamışın.
Birgun mutlaka cişim var der ogluşun :))
Bizim bugün 9.gün daha dün ve bugün demeye başladı cişim var diye inşallah hep böyle gideriz.
kakasida gelince cişim geldi diyor :))

Maşallah kızınıza Valla gece ne güzel bak sabaha kadar tutmuş kızınız :) peki saat kacta uyudu kızınız ve saat kacta kaldırdınız sabah cişe??? Benim kiz bezliyken sabah hep ciş oluyordu ama baya ciş oluyordu ama şu bir haftadır egitime başlayalı daha az ciş yapıyordu bezine.bu gece daha uzun aralıklarla kaldıracak bakalım.saat 14 gibi uyudu ve bezsiz bakalım uyanınca ciş varmi yokmu Cok meraktayim :) ?
Kaka konusuna gelince bizde yetişemiyouz sabah mesela yetiştik ama öğlen tekrar yaptı anne ciş dedi wc'ye koştuk ama kakasini tutamadı.varsın kaka yapsınlar kabizliktan iyidir nasıl olsa öğrenecekler kuzular.
Ciş olayında gündüz iyi gidiyoruz kaçırmıyoruz şimdilik.gecede daha yeniyiz bakalım.

saat 23.30 gibi yattı sabah dokuza doğru kaldırdım maşallah kuzuma ama gündüz hala kaçırıyor altına bugün mesela kakasını hiç yapmadı tuttu resmen birde dediğini yapmadığım zaman ağlamaya başlıyor ve gidiyorum ki altına yapmış nasıl davranmalıyım sizce

Slm kızlar bende oğluma 33 aylıkken tuvalet eğitimi verdim bi anda çıkardım 2 günde çiş 10. Günde kakayı tamamladık çok şükür ben gece gündüz başladım 2 aydır gayet iyiyiz maşallah
Kaka ilkten çok zorladı ilk iki gün iki kez külotuna yaptı sonra tam üç gün tuttu hiç sormadım kaka varmı diye
Poposuna krem sürüyordum haliyle 3 gün tutunca ilk kakası canını acıtıp korkmasın diye bol bol kremledim sonra 3. Gün akşamı tuvalete gidip geldik sürekli oturup kalkıyor oturması için ısrar etmedim ve sonra gelip oturunca ilk kakamızı tuvalete uğurladık çok tepki vermedim sadece aferin dedim bi kez daha böyle 3 gün tuttu ve bittiii
Darısı başınıza inşallah bu yollardan yeni geçmiş bi anne olarak çok fazla çişini ve kakasını sormamanızı tavsiye ederim

saat 23.30 gibi yattı sabah dokuza doğru kaldırdım maşallah kuzuma ama gündüz hala kaçırıyor altına bugün mesela kakasını hiç yapmadı tuttu resmen birde dediğini yapmadığım zaman ağlamaya başlıyor ve gidiyorum ki altına yapmış nasıl davranmalıyım sizce

Valla cocuk büyütmek zor iş.benimkide son 2-3 gün kaçırmıyor gündüz.gecede 2 gece oldu ve sonuc ciş hiç yapmadık bugün nasıl olur bilmiyorum ama ben iki kez kaldırıyorum :)
kaçıncı gundesiniz unuttum ama zamanla alışır bak gece maşallah Valla kızına.ve ben dün bugün sormadım tuvaletin varmi diye bekledim o desin diye belki bir iki kez sormuşumdur o kadar.kendisi söylüyor gelince

Valla cocuk büyütmek zor iş.benimkide son 2-3 gün kaçırmıyor gündüz.gecede 2 gece oldu ve sonuc ciş hiç yapmadık bugün nasıl olur bilmiyorum ama ben iki kez kaldırıyorum :)
kaçıncı gundesiniz unuttum ama zamanla alışır bak gece maşallah Valla kızına.ve ben dün bugün sormadım tuvaletin varmi diye bekledim o desin diye belki bir iki kez sormuşumdur o kadar.kendisi söylüyor gelince

uykuda çok şükür sorunumuz yok maşallah ama gündüzleri kaçırıyoruz tam olarak konuşamadığı için anlayamıyorum anne cicci diyor ama suyada cicci diyor o yüzden kestiremiyorum çiş varmı diyorum hı hı diyor bazen götürüyorum yapıyor bazen yapmıyor

uykuda çok şükür sorunumuz yok maşallah ama gündüzleri kaçırıyoruz tam olarak konuşamadığı için anlayamıyorum anne cicci diyor ama suyada cicci diyor o yüzden kestiremiyorum çiş varmı diyorum hı hı diyor bazen götürüyorum yapıyor bazen yapmıyor

Kuzum benim ama hepside zamanla tam öğrenecekler... :))

Back