Kaset testte o sekilde cikmasi cok normal . Hayirli olsun hmeen bi kan verinEki Görüntüle 3398093
Koyu olan testi dün akşam yaptım o erken gebelik testiydi 1. Dakikada 2. Çizgi belirdi.
Silik olan sabah yaptığım o normal gebelik testi b-good diye bir marka.
Gecikmemin 4 günü bitti bugün 5. Günüm içindeyim.
Daha önce ee kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden çok korkuyorum lütfen yorum yapar mısınız ?
Ama 4 gün gecikme ile bu şekilde silik çıkması normal mi çok korkuyorum yaKaset testte o sekilde cikmasi cok normal . Hayirli olsun hmeen bi kan verininsaAllah saglikla ilerlesin gebeliginiz
Eki Görüntüle 3398093
Koyu olan testi dün akşam yaptım o erken gebelik testiydi 1. Dakikada 2. Çizgi belirdi.
Daha önce ee kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden çok korkuyorum lütfen yorum yapar mısınız ?
Normaldir elbette her hamilelik başkadır. Siz bi kan verin emin olunAma 4 gün gecikme ile bu şekilde silik çıkması normal mi çok korkuyorum ya
ne biliyim belki bu durumu daha önce yaşayan biri vardır. Mesela bir arkadaşımız kaset testte böyle çıkması normal dedi. Bu yüzden sordum....Kimyasal olup olmadığını anlamadın tek yolu 2 günde bir kan tahliliyle artışı gözlemlemen. 2 katı artıyorsa Allahın izniyle kimyasal değildir . Ama sence şu çubuğa bakarak bu konuyla ilgili nasıl bir yorum yapabiliriz ? Hiç vakit kaybetmeden kan ver ve 3 defa gün aşırı ver kontrol ettir
Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı b-good testiyle yaptım algısı 25ml ustuymus kanda kac cikmisti canim benim testinde 1.dün 2. bugün boyleEki Görüntüle 3398093
Merhaba,Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı b-good testiyle yaptım algısı 25ml ustuymus kanda kac cikmisti canim benim testinde 1.dün 2. bugün boyle