Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi çizgi gördüm ama bilemedim inş sağlıklı bi gebeliktir :)Ovitrelle in 14. Günü testimi yorumlayabilirmisiniz lütfensadece benim görüyorum diye merak ettim
Yaaa gerçekten gördün dimi ohh be bende dedim beynim mi yanıltıyor beni. Catlatma iğnesi oldum 30 ocakta bat 22 şubat canım inşallah koyulaşır çizgi ya inşallahben bi çizgi gördüm ama bilemedim inş sağlıklı bi gebeliktir :)
bahsettiğiniz şey çatlatma iğnesi flnmı bata kaç var şuan
valal bna var gibi geldi eğer testlere bkmaktan şaşı olmadıysamYaaa gerçekten gördün dimi ohh be bende dedim beynim mi yanıltıyor beni. Catlatma iğnesi oldum 30 ocakta bat 22 şubat canım inşallah koyulaşır çizgi ya inşallah
İlahiiiivalal bna var gibi geldi eğer testlere bkmaktan şaşı olmadıysam
inşallah vardır inşalalh sağlıklıdır :)
Yaaa inşallah sadece 5 dk cık bekledi hadi desemki 10 dk ama eminim fazlası yokturCanım ben de gördüm ama test beklemiş gibi,inşaallah vardır![]()
Senin kaçıncı gün yani bat nezaman ben tekrarlayacağım testi buraya yüklerim yine inşallah sende hamilesindir inşallah isteyen herkese versin rabbimKizlar varmi bu testte cizgi yani bende gördüm hatta bende bu ay hep bu çizgiler den gordum yaptigim testlerde ama negatif diye dusundum hep bekleme cizgisi sanmistim bunun pozitif olma ihtimali varsa bende heycanlandim valla hayirlisi olsun hepiMiz icin :)![]()
Aaa ozaman kesin hamilesin sen hadi test yap sende nolur Normalde gecikirmiydi adetin. Canım ben çatlatma iğnemi 30 ocakta yaptırmıştım 30 unu saymıyorum bugün 14 gün oldu iğneden sonra ama bat 22 şubat eşim dışarı çıktı gelirken test alacak hassas testlerden bakalım bir de ondan yapacağım eğer koyulaşır sa sevinebilirim heraldeInsallah canim benim o testleri yaptigim da 4 günüm vardi simdi adetim.bir gun gecikti ama negatif cikar korkusuna test yapmıyorum bekliyorum oluruna biraktim:)senin kacinci gunun
Aaa ozaman kesin hamilesin sen hadi test yap sende nolur Normalde gecikirmiydi adetin. Canım ben çatlatma iğnemi 30 ocakta yaptırmıştım 30 unu saymıyorum bugün 14 gün oldu iğneden sonra ama bat 22 şubat eşim dışarı çıktı gelirken test alacak hassas testlerden bakalım bir de ondan yapacağım eğer koyulaşır sa sevinebilirim heralde
Aslında çok güvenilir eğer hemen ikinci çizgi çıkıyorsa kesin yanıltmıyor ama öyle 20 dksonra sı falan yanıltabilir hadi yap güzel haberler ver :)Yapcam canim cok negatif gördüğüm icin korkumdan yapamadim adetim gecikmez normalde ama iki ay aralikli gecikti oda hamilemyim piskolojisinden buda oyle olur diye iyice bekleyim dedim o senin dedigin testlere falan cok para döktüm ama bilmiyorum guvenilirligi tartisilir:)
Aslında çok güvenilir eğer hemen ikinci çizgi çıkıyorsa kesin yanıltmıyor ama öyle 20 dksonra sı falan yanıltabilir hadi yap güzel haberler ver :)
Test yaptım 6gün önce sonuç veren hassas test ama sonuç negatif maalesefTamam canim yapinca bende yazarim insallah pozitif resmini paylaşırız rabbim gonlune versin seninde :)))
Test yaptım 6gün önce sonuç veren hassas test ama sonuç negatif maalesef![]()
Test yaptım 6gün önce sonuç veren hassas test ama sonuç negatif maalesef![]()
Ahh canım ya inşallah dediğin gibidir teste göre tek çizgi negatif ama bana göre hamileyim :) bakalım hangimiz haklı çıkacağız sinirlendim attım testi :) sen naptınBide resmini paylasirmisin canim
Ahh canım ya inşallah dediğin gibidir teste göre tek çizgi negatif ama bana göre hamileyim :) bakalım hangimiz haklı çıkacağız sinirlendim attım testi :) sen naptın