Gebelik testi güvenilir bi marka daha önce onlarcasını yaptım böyle bişey hiç çıkmıyodu son kullanım tarihi de 2017 dediğim gibi adetim de dün bittiNe testi bu?
ama ben adet oldum yeni bitti nasıl olurbenimkide buna benziyordu 2. çizgi çok çok silikti, benimki 2 saatten çok daha sonra belirmişti bende güvenmemiştim ama sonuç pozitifmiş, yarın yada dayanabilirsen ertesi gün tekrar dene , hamile olabilirsin canım
Tekrarlarım yarıntekrar yapın test bozuk olabilir.bendede aynı şey oldu
Kızlar dün adetim bitti bugün bi test yapayım dedim bu çıktı ama hemen değil 2 saat geçmişgir herhalde sizce bu nedir
Bu test bozuk gibi tekrarlayın.Gebelik testi güvenilir bi marka daha önce onlarcasını yaptım böyle bişey hiç çıkmıyodu son kullanım tarihi de 2017 dediğim gibi adetim de dün bitti
adetinde şüpheli değişiklik mi oldu da test yaptın canım. belki üstüne görmüşsündür. çünkü buhar çizgisine pek benzemiyor. buharlaşma çizgisi pembe değil, sarı oluyor daha önce defalarca yaşadım çünkü. bu testi biliyorum. yaptığının üstünden 10 saat bile geçşe pembe çizgi değil sarı çizgi çıkıyor.Kızlar dün adetim bitti bugün bi test yapayım dedim bu çıktı ama hemen değil 2 saat geçmişgir herhalde sizce bu nedir
ya aynsı bende oldu dün test yaptm ikinci cizgi silik demeymde ince bi sekilde cıktı bugnde hasta oldm cözemedm bu olayıAynı şeyi yaşadım adetim 3gün geçti test yaptım birkaç saat sonra silik çizgi çıkmış inanamadım. Bir gün sonra adet oldum ama normalden daha az oldu niye hiç bilmiyorum mevsimsel sanırım bitince içime kurt düştü tekrar yaptım ama yine saatler sonra silik. Ama döngüme göre artık testte çok net çıkması gereken bir dönemde olduğum için arka plana attım inanıp kendimi harap ederim sadece. Dilerim sizin doğrudur ama olumlu düşünüp sonradan çok daha fazla üzülmeyin. Bir gün gerçek çizgilerimizin olmasını diliyorum
Ya dikkat etmedim aslinda pek adet oldum nasilsa dedim. Ama ilk gun hafif kahve lekelnme oldu 2.gun kanama oldu 3. Gun azalarak devam etti 4 ve 5. Gunde de yine hafuf lekelenme seklindeydi .sari buhar olayini biliyorum hep oluyo ama bu pembe cizgi var ondan kafam karisti .ama adet oldum sonuctagebelikten soz edebilir miyiz ki??adetinde şüpheli değişiklik mi oldu da test yaptın canım. belki üstüne görmüşsündür. çünkü buhar çizgisine pek benzemiyor. buharlaşma çizgisi pembe değil, sarı oluyor daha önce defalarca yaşadım çünkü. bu testi biliyorum. yaptığının üstünden 10 saat bile geçşe pembe çizgi değil sarı çizgi çıkıyor.
yarın sabah ilk idrarla tekrarla istersen testini canım. Alında soru işareti kalmasın.Ya dikkat etmedim aslinda pek adet oldum nasilsa dedim. Ama ilk gun hafif kahve lekelnme oldu 2.gun kanama oldu 3. Gun azalarak devam etti 4 ve 5. Gunde de yine hafuf lekelenme seklindeydi .sari buhar olayini biliyorum hep oluyo ama bu pembe cizgi var ondan kafam karisti .ama adet oldum sonuctagebelikten soz edebilir miyiz ki??
ne yaptın canım sabah testini tekrarladın mı merak ettim ??Ya dikkat etmedim aslinda pek adet oldum nasilsa dedim. Ama ilk gun hafif kahve lekelnme oldu 2.gun kanama oldu 3. Gun azalarak devam etti 4 ve 5. Gunde de yine hafuf lekelenme seklindeydi .sari buhar olayini biliyorum hep oluyo ama bu pembe cizgi var ondan kafam karisti .ama adet oldum sonuctagebelikten soz edebilir miyiz ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?