• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen testime bakar misiniz🙏

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
39
Merhaba, reglim bugün 3 gün oldu geçti. Biraz önce dayanamayıp test yaptım. Yarın doktora gideceğim. 1 yıldır bebek deniyoruz olmuyor, 1 kere de kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelikte de böyle çıkar mı onu merak ediyorum. 2. Çizgi saniyesinde çıktı ve koyulasti. Dakikalarca beklemedim. Çatlamak üzereyim, acile gidip kan testi mi yaptırsam yoksa yarını mi beklesem bilemedim.

Eklentiler

• 20210512_203122.webp
    20210512_203122.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba, reglim bugün 3 gün oldu geçti. Biraz önce dayanamayıp test yaptım. Yarın doktora gideceğim. 1 yıldır bebek deniyoruz olmuyor, 1 kere de kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelikte de böyle çıkar mı onu merak ediyorum. 2. Çizgi saniyesinde çıktı ve koyulasti. Dakikalarca beklemedim. Çatlamak üzereyim, acile gidip kan testi mi yaptırsam yoksa yarını mi beklesem bilemedim.
Kimyasal olduğunu bu şekilde anlamazsın var maşallah baya koyuluk.
Kan ver takip et artık gebelik testiyle uğraşma strese girersin

Hayırlı olsun canım bence kesin var inşallah kucağına almayı nasip eder allahım🌸 sakin ol canım yarın gidersin 🌸birazcık rahatla inşallah bende pozitifi görürüm en yakın zamanda ❤

Hayırlı olsun canım bence kesin var inşallah kucağına almayı nasip eder allahım🌸 sakin ol canım yarın gidersin 🌸birazcık rahatla inşallah bende pozitifi görürüm en yakın zamanda ❤
Benim bir kızım var Allah bağışlasın, 2.si için yolda gözümüz. Insallah isteyenler olarak hepimiz güzel haberler aliriz🙏 çok teşekkürler ⚘

Maşallah ne güzel çıkmış ❤️ Belirtiniz var mıydı, biraz anlatabiliriz misiniz 🤗

Cok teşekkür ediyorum, inşallah her şey yolundadır. Yarın gideceğim doktora bakalim:) belirti değil de ben bebek istediğimden beri her adetim gecikiyor onun icin hiç ihtimal vermedim ama 2 gündür kafamı koyduğum yerde uyuyorum, kızımda da böyleydim, acaba diyip aldım testi.

Merhaba benim de gebelik testim silik çıkıyor adet olmadım daha adet olmazsam kan testi yapıcam ama belirti sormuşsunuz yazmak istedim. Benim göğüslerim sızladı ve belim ağrıdı.Bir de üzücü durum karşısında ağlamak gelio😂.

Back
X