Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen silik çizgi var yarın sabah ilk idrarla deneyin bakalımLütfen gebelik testine bakar mısınız ?
Sizce ikinci silik mi bir ihtimal var mı ?
Yarın sabaha kadar nasıl dayanacağım heyecandanaynen silik çizgi var yarın sabah ilk idrarla deneyin bakalım
Valla bende de aynı daha tam net olmadı hergün sabah test yapıyorum hastaneye nezamn gitsem bilmiyorum kan vermeye adet günüm bugün olmadım yarında beklicem testim pozitif gibi görünüyor ekledim ikiside normal gebelik testiYarın sabaha kadar nasıl dayanacağım heyecandan
Ay inşallah vardır![]()
Benimki gibi , bende çok kararsız kaldım bugün gidip kan mi versem yoksa çok mu acele ediyorum beklemeli miyim?Valla bende de aynı daha tam net olmadı hergün sabah test yapıyorum hastaneye nezamn gitsem bilmiyorum kan vermeye adet günüm bugün olmadım yarında beklicem testim pozitif gibi görünüyor ekledim ikiside normal gebelik testi
Kan verdiniz miSabahtan kalkıp yaptım şimdi daha belirgin gibi Eki Görüntüle 3386958
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet verdim 115 cikti yarin ilk doktor kontrolumuz var insallah
Merhaba testinizin markası nedirSabahtan kalkıp yaptım şimdi daha belirgin gibi Eki Görüntüle 3386958
Arkadaslar bende aynı durumdayim ya adetime 9 gün kala bir iki damla kırmızı kan lekesi geldi sonra hicbisey yoktu dün bı test yaptım silik çıktı sevindim şuan adetime 4 gün var ilk idrarla yaptım ama bisy yok gibi sizce tekrarlasammi kanvermek için etkendir belki diye düşündümYarın sabaha kadar nasıl dayanacağım heyecandan
Ay inşallah vardır![]()