- 16 Aralık 2022
- 13
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Rabiakoc78
Adetime 2 gün var hayalet çizgi mi var yoksa benmi yanlış görüyorum yardım edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün de yaptım aynı şekilde çıktı bu attığım test bugünkü 28 i adet günüm ama bir gün öncesinde olurum genelde şuan sol kasigimda ağrı var belim de agriyor yarın adet olacakmisim gibi inşAllah olmam ve akıntım fazlaydi bugün anlam veremedim hemen tekrar test de yapmak istemiyorum yine ama nedir sizce böyle bisey yasadiniz miEvet bende görüyorum sabah tekrar bi yapın baya silik
Bana da öyle geldi dünde yapmıştım ayniydi çizgi ama sol kasık agrim var belim de agriyor 28 i adet günüm ama birgün önce olurum genelde adet olcakmisim gibi hissediyorum inşAllah olmam böyle bisey yasadinizmi hicEvet sanki var gibi
Ben böyle testle öğrendim adetime 5 gün kala ayni böyleydi. Insallah var gebelik canımDün de yaptım aynı şekilde çıktı bu attığım test bugünkü 28 i adet günüm ama bir gün öncesinde olurum genelde şuan sol kasigimda ağrı var belim de agriyor yarın adet olacakmisim gibi inşAllah olmam ve akıntım fazlaydi bugün anlam veremedim hemen tekrar test de yapmak istemiyorum yine ama nedir sizce böyle bisey yasadiniz mi
Bana da öyle geldi dünde yapmıştım ayniydi çizgi ama sol kasık agrim var belim de agriyor 28 i adet günüm ama birgün önce olurum genelde adet olcakmisim gibi hissediyorum inşAllah olmam böyle bisEvet sanki var gibi
İlk gebeligim 3.5 aylikken sonlandirmak zorunda kaldim onda adetime üç gün varken erken gebelik testi ile öğrenmiştim o çizgi kipkirmiziydi şimdi adetime iki gün varken buladar belirsiz olmasi kafami karistirdi ve adet belirtileri de var gibi şuan bende sizdede varmiydi adet olcakmis gibi belirtiBen böyle testle öğrendim adetime 5 gün kala ayni böyleydi. Insallah var gebelik canım
Bana da öyle geldi dünde yapmıştım ayniydi çizgi ama sol kasık agrim var belim de agriyor 28 i adet günüm ama birgün önce olurum genelde adet olcakmisim gibi hissediyorum inşAllah olmam böyle bisey yasadinizmi hic
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşAllahYaşamadım hakkınızda hayırlısı olsun
Amin inşallahTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşAllah
Tamam çok teşekkür ederim geçen ay söyle bisey yaşadım yine testte o baya belirgindi beta hcg baktirdim 12.38 çıktı adetim üç gün geçmişti sonrasinda adet oldum bu nedir acaba kimyasal gebelik dediginiz bu mu doktor varla yok arasi demisti beta düşük olduğu icinOlmuştu tam adet günü olmazsan tekrar yap bi canım hızla artar beta gebelik varsa zaten anlaşılır
Evet kimyasal gebelik olmuş maalesef. Stres yapmayın olumlu düşünün benimde ilk gebeliğim 2 bucuk aylık düşükle sonuçlanmıştı stres mafediyorTamam çok teşekkür ederim geçen ay söyle bisey yaşadım yine testte o baya belirgindi beta hcg baktirdim 12.38 çıktı adetim üç gün geçmişti sonrasinda adet oldum bu nedir acaba kimyasal gebelik dediginiz bu mu doktor varla yok arasi demisti beta düşük olduğu icin
Evet kimyasal gebelik olmuş maalesef. Stres yapmayın olumlu düşünün benimde ilk gebeliğim 2 bucuk aylık düşükle sonuçlanmıştı stres mafediyor stres yapmamak elde değil afedersiniz gaz fazlaligini bile her syi hamilelikle alakali mi diye bakar oldum
Evet kimyasal gebelik olmuş maalesef. Stres yapmayın olumlu düşünün benimde ilk gebeliğim 2 bucuk aylık düşükle sonuçlanmıştı stres mafediyor
İnşAllah Rabbim bana da nasip eder çok istiyoruz senin bebeğini de Allah analı babalı büyütsün canım Rabbim o duyguyu bana sa tattirsin yarın adet olmazsam bu iyi olurBende öyleydim artik bıkmıştım Her ay aynı seyi yasamaktan ne zaman saldım ozmn geldi müjdeli haber
Insallah canim bu gecenin hurmetine rabbim nasip etsin aminİnşAllah Rabbim bana da nasip eder çok istiyoruz senin bebeğini de Allah analı babalı büyütsün canım Rabbim o duyguyu bana sa tattirsin yarın adet olmazsam bu iyi olur
İnşAllah Rabbim bana da nasip eder çok istiyoruz senin bebeğini de Allah analı babalı büyütsün canım Rabbim o duyguyu bana sa tattirsin yarın adet olmazsam bu iyi olurBende öyleydim artik bıkmıştım Her ay aynı seyi yasamaktan ne zaman saldım ozmn geldi müjdeli haber
Amin çok sağol Allah razı olsunInsallah canim bu gecenin hurmetine rabbim nasip etsin amin
Hala adet olmadım bugün biraz midem bulandı psikolojik mi yapiyorum bilmiyorum ama hala kasigimda hafif agri var ve ishal gibiyim kuyruk sokumum ağrıyor kasigim hafif agriyor ve ishal gibiİnşAllah Rabbim bana da nasip eder çok istiyoruz senin bebeğini de Allah analı babalı büyütsün canım Rabbim o duyguyu bana sa tattirsin yarın adet olmazsam bu iyi olur
Amin çok sağol Allah razı olsun