merhaba birlaç gün bekleyin bence eğer başlamazsa kanamanız tekrar gidin bence kimyasal gibiBiliyorum göremeyeceğini 1500-2000 beta olması lazım ama tıbben bir kontrol etmesi gerekmez mi yine de? Yani belki sağlık sorunum var ilgisiz geldi açıkçası bana bilmiyorum her şeye bir şey bulacak bir dönem de gibiyim. Ne olduğunu bilmediğim için stresim büyüdü. İkisi arasında 3 gün var
Kanama olmazsa ne demek peki ? Operasyon mu gerekiyor ?merhaba birlaç gün bekleyin bence eğer başlamazsa kanamanız tekrar gidin bence kimyasal gibi
yok hayır canım olur yüksek ihtimal olmazsa da ilaç verirlerKanama olmazsa ne demek peki ? Operasyon mu gerekiyor ?
Operasyon gerekebilir dedi de ilk gebeliğimdi çok korkuyorum o yüzden sürekli sormak geliyor içimden burayayok hayır canım olur yüksek ihtimal olmazsa da ilaç verirler
kalbini ferah tut benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim sağlıkla afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin ne isterseniz sorabilirsiniz banaOperasyon gerekebilir dedi de ilk gebeliğimdi çok korkuyorum o yüzden sürekli sormak geliyor içimden buraya
Cok tesekkür ederim peki sonrasında sağlıklı bir gebeliğiniz oldu mu ?kalbini ferah tut benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim sağlıkla afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin ne isterseniz sorabilirsiniz bana
daha düşük yapalı ilk adeti gördüm canımCok tesekkür ederim peki sonrasında sağlıklı bir gebeliğiniz oldu mu ?
Arkası sağlıklı gebelik diyorlar inşallah en yakın zaman da sağlıkla kucağınıza alırsınızdaha düşük yapalı ilk adeti gördüm canım
Allah razı olsun siz de aynı şekil deArkası sağlıklı gebelik diyorlar inşallah en yakın zaman da sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım bunun için operasyona gerek yok. Doktorun neden gerek gördü bilmiyorum ama. Ben de geçen ay kimyasal geçirdim 500den düştü değerim. Kanama ilk gün geldi sonra yaklaşık 1 hafta sonra geldi. 10 günde bitti benim kanamam. Soğan suyu kekik suyu içtim birkaç kez ondan sonra söküldü. Canını da hiç sıkma ardından hemen hamile kalıyorsun.Operasyon gerekebilir dedi de ilk gebeliğimdi çok korkuyorum o yüzden sürekli sormak geliyor içimden buraya
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur, üç gündür o kadar başım ağrıyor ki uyuyamıyorum bile ağrıdan stresten. İlk gebeliğimdi ve insan testte çıktıysa tamam yani hamilesin diye düşünüp ekstrasını da bilmeyince bir tuhaf oluyormuş gerçekten. Siz de bir gelişme var mı bu ay peki gebelikle ilgili tekrar deniyor musunuz ya da ?Canım bunun için operasyona gerek yok. Doktorun neden gerek gördü bilmiyorum ama. Ben de geçen ay kimyasal geçirdim 500den düştü değerim. Kanama ilk gün geldi sonra yaklaşık 1 hafta sonra geldi. 10 günde bitti benim kanamam. Soğan suyu kekik suyu içtim birkaç kez ondan sonra söküldü. Canını da hiç sıkma ardından hemen hamile kalıyorsun.
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. Evet canım çok şükür hamileyimAllah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur, üç gündür o kadar başım ağrıyor ki uyuyamıyorum bile ağrıdan stresten. İlk gebeliğimdi ve insan testte çıktıysa tamam yani hamilesin diye düşünüp ekstrasını da bilmeyince bir tuhaf oluyormuş gerçekten. Siz de bir gelişme var mı bu ay peki gebelikle ilgili tekrar deniyor musunuz ya da ?
İnşallah inşallah bana umut oldu mesajınız çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyinAynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. Evet canım çok şükür hamileyimdarısı sana olsun en kısa zamanda inşallah
İnşallah inşallah bana umut oldu mesajınız çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin
Yazacağım inşallahDualarım seninlegüzel haberlerini yaz bana da diğer aya inşallah
Benim olmuştu şuan 3 yaşında kızım var. ilkkinde düşük oldu 6-7 haftalık falandi çok üzülmüştüm hatta 7 aylık hamile olacaktim diye uzuluyordum.sonra hamile olduğumu öğrendiğimde şükrettim kendime kızdım kızım olmayacaktı herşeyde var bı hayır hatta doğdu 2-3 aylıkti yine hamile kaldım onda da kendi düştü tam randevu almıştım doktorumuza vücut sağlıksız olduğunda vücuttan atıyormuş öyle demişti zaten riskliydi sezeryan olduğum için 2 yıl hamile kalmamCok tesekkür ederim peki sonrasında sağlıklı bir gebeliğiniz oldu mu ?