• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen tecrübelerinizle yardımcı olun hamile olabilir miyim? :)

Larosalotus3435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
6
0
6
34
İzmir
Herkese merhaba, benim adetim düzenlidir, 28 günde bir olur. Bu ay da 4ünde regl olmam gerekiyordu, bugün kahve lekelenmem oldu pembelik ve kırmızılık hiç yok. 5 saat kadar oldu hala sadece çok az kahve leke var. Normalde adetim sökülene kadar pembe lekelenme ve ağrım olurdu bu sefer o da yok. Kasıklarımda hareketlenme var ama ağrı yok. 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı şimdi yine test yapmaya korkuyorum negatif görmemk için :(

Şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba, benim adetim düzenlidir, 28 günde bir olur. Bu ay da 4ünde regl olmam gerekiyordu, bugün kahve lekelenmem oldu pembelik ve kırmızılık hiç yok. 5 saat kadar oldu hala sadece çok az kahve leke var. Normalde adetim sökülene kadar pembe lekelenme ve ağrım olurdu bu sefer o da yok. Kasıklarımda hareketlenme var ama ağrı yok. 2 gün önce test yaptırdım negatif çıktı şimdi yine test yapmaya korkuyorum negatif görmemk için :(

Şimdiden teşekkürler

kahverengi lekelenmeler adet öncesi de olabiliyor yerleşme kanaması da olabiliyor ama yerleşme kanaması çoğunlukla adet zamanından önce geliyormuş sanırım .. birde 2 gün önce yaptırdığınız test kan tesi miydi ? eğer döllenme varsa hcg değeri düşük de olsa kan testinde gebelik çıkabilir ama geç döllenme durumlarında kan testinde de çıkmayabilir nacizane tavsiyem adet gecikmesini bekleyip önce idrar testi yapmanz, silik de olsa 2. çizgi çıkarsa kan testi yaptırmanız .. umarım hamilesinizdir:49:

Back