lütfen tecrubelerinizi aktarır mısınız

ceyda1199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
27
14
3
arkadaslar merhabalar regl biteli 11 gun oldu ovulasyon testlerinden kullanıyorum bi yorumlar mısınız sizce bu teste gore yumurtlamam nasıl ? bir de eger hic yumurtlama olmasaydı hic cizgi cikmazdi degil mi ? lutfen bildiginiz seyleri benimle paylasır mısınız ben 5 ay oldu gebe kalamıyorum yaşım 25 belki gereksiz evham yapıyorum ama tecrubesizligime verin lütfen. ayrıca kilom 75 boyum168 sizce kilom gebe kalmama engel olacak kadar fazla mı ?

Eklentiler

• IMG_1301.jpeg
    442,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu teste göre bu gece yada yarın yumurtlama olur gibi duruyo kuzum sen yinede değerlendir bugünü yarını diğer günü

tek testten anlaşılmaz ki. bazı hormon bozukluklarında ikinci çizgi hep çıkar.
düzenli olarak test yapıp koyulaşmayı takip etmeniz gerekiyor. ama bence bu testler bosa stres yaratıyor. 2 gğnde bir ilişki olsun yeterli zaten. ben test yapmayı bıraktığım ay hamile kaldım.

kilomuz biraz yüksek, tabii ki bu da bir etken ama kesin gebe kalmanızı engeller diye bir durum yok. sağlıklı beslenmeye calisin kilonuza odaklanmaktan cok

aslında ben de ilk kez bu ay test yapmaya karar verdim oncesinde takip etmiyordum bu ay yaptıgım 3.bu ve sanki bu digerlerine gore daha koyu geldi cok bildigim anladigim konular degil acıkcası :)
saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum kilom surekli sabit 75 maalesef vermek icin bi caba gosteremiyorum diyet spor vs. hayatımda yok cocuk istedigimize karar verdigimizde ben bu kilodaydım bu sebeple de diyete girmeyi goze almadım umarım engel degildir , tesekkur ediyorum

benim kilom normal aralıklardaydı. ona rağmen doktorum istedi diye akdeniz diyeti ve pilatese başlamıştım. hamile kaldığım gibi saldım ama ama diyete basladığım ilk ay da hamile kaldım. su an 82 kiloyum ama

anladım o halde doktorumla gorussem daha iyi olacak gibi gorunuyor , siz de saglıkla kucagınıza alın insallah evladınızı mutlulukla huzurla sağlıkla bolluk bereket icinde buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…