Lütfen Tahlil Sonuçlarımı Yorumlar Mısınız?

Pes etme bebegim ya neler var bu forumda bebek sahibi oluyorlar uzulme kurban olurum ya

Oyy sen ne güzel yureklisin öyle maşallah yaa :-* ❤❤❤ Allahım bizlere de nasip eylesin insallah. Allahım ömrüne ömür karşın inşallah hayirlisiyla

Oyy sen ne güzel yureklisin öyle maşallah yaa :-* ❤❤❤ Allahım bizlere de nasip eylesin insallah. Allahım ömrüne ömür karşın inşallah hayirlisiyla
Amin canimm sen kac yasindaydin esinde bi problem varmi bu forumda cok seye yorum yapiyorum unutuyorum yaslari falan kusura bakma :))

Amin canimm sen kac yasindaydin esinde bi problem varmi bu forumda cok seye yorum yapiyorum unutuyorum yaslari falan kusura bakma :))

Estağfurullah canım 24 oldum 2011 temmuzda evlendim eşimde sorun yok çok sukur. Ameliyat oldum laparoskopi tuplerim kapaliymis actilar iki aydır dinleniyoruz doktor sadece vitamin ilacı verdi bir dahaki reglimde tekrar gorumcem aşılama icin

Süt buhari vs iyi geliyormus yani gebe kalmaya yardimci oluyormus bal tarcin corekotuda

Yok bebegim ya hep gununde oluyorum hic gecikmez gecikse bile 1 gun ama miktari azaldi gibime geliyo belki normaldirde ben onu kafaya takiyorum kendimi durduk yere hasta edicem amacim bu:)

Bence hiç gerek yok daha evlenmeden böyle yapman sana zararı olcak

Vesvese yapiyorum aslinda biraz bana oyle geliyo ama o kadar olumsuz seyler goruyorumki korkuyo insan vallaha kiz

İşte bizim gibi olmak istemiyorsan bence evlenmeden su tarz konulara girmee :) bir rahatsizligin yoksa gidip tahlil vermenin hormona baktirmanin bir manası yok piskolojini bozmussun şimdiden diyim sana

İşte bizim gibi olmak istemiyorsan bence evlenmeden su tarz konulara girmee :) bir rahatsizligin yoksa gidip tahlil vermenin hormona baktirmanin bir manası yok piskolojini bozmussun şimdiden diyim sana
Bak canim onceden reglim 6 gun dolu dolu olurdu sonradan 4 e 5 e dustu bende kotu bisey mi var diye kafaya taktim bi doktor kistlerin var dedi bende nasil olur ya kilom yok kilim yok gecikmede olmaz diye baska doktorlara gittim temiz cikti o gunden aonra o doktor benim hep bi supheye dusurdu hep arastirma istegi doguyo icimde e etrafta arkadaslarim var pitir pitir doguruyolarr hele bi arkadasim var 22 yasinda evlendi simdi 24 2 tane cocugu var kiz ben catlamayimda napayim:)ortadan yarilacam valla

Anladım da evli değilsin neden bu kadar takiyosun. Arkadaşlarım 3 ay adet olmuyor ustelik benim 5 yıldır çocuğum olmuyor hani çatlamasi gerekiyorsa ben catliyim. Hani bekar olup her ay kan aldirp hiç birşey yokken tedirgin olmak bana normal gelmedi vallah :)) evli olsan anlicam amacın var ya da çok üzülüyor derim ama bu sekilde ustune dusme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…