Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

Benim zoruma giden telefona bilerek cevap vermemesi çünki ben ona eşim gelip kargoyu alıcak dediğiö zamn trip atıyord
Bu meselenin öncesi var mı bilemem. Ancak iki tarafında ciddi üslub sorunu olmakla beraber mesajlara bakarak siz başlatmışsınız.
Hiç hoş değil girizgah şekliniz.

Ay bu ne ya hem işinizi yapacak hem çocuk gibi sizden azar işitecek yok ya başka . Kendinizi nasıl haklı gördünüz bu konuda?! Karşı tarafı çıldırtmışsınız kaldı ki iyi insanlara benziyorlar. Kadının dediğine göre hamileyken ayakkabınıza kadar giydirip odanızı süslemişler. Akrabalar bile yapmıyor bu zamanda bunu. Siz karşı tarafın iyiliklerine alışınca kendinizde hesap sorma hakkını bulmuşsunuz

Benim zoruma giden telefona bilerek cevap vermemesi çünki ben ona eşim gelip kargoyu alıcak dediğiö zamn trip atıyordu

Bazen insan tam da dediğiniz gibi telefona bilerek gördüğü halde cevap vermek istemiyor bu da her arayana cevap vermeme özgürlüğüdür. Bunun için hesap sormaya hakkınız yok. Kadın size mesaj atıyor tribe giriyorsunuz ki kargonuzu da zaten almış eşi…

Bunun dışında yaşlarınızı merak ettim bu üslup umarım 25+ falan değildir iki taraf içim konuşuyorum.

Annem hariç kimsenin aramasını açmam ben gerçekten müsait olmadıkça. Kendinize verdiğiniz önem derecesinin başkaları tarafından kabul görmesini beklemeyin.
Bence dişe dokunur bir yardımınız dokunsaydı aynen karşı tarafın yaptığı gibi sayardınız bu arada.
Feci hatalısınız.

Simdi telefonu açmadı diye trip atarak olayı siz başlatmışsınız bilerek açar veya açmaz innsanın ruh hali herzamaan aynı olmuyor izahat vermek zorunda değil.. ama karşı tarafında saldırmaya direk meyilli olduğu ortada ikinizinde uslubu çok kötü karşı taraf direk yaptıklarını sıralamış buda çok garip ve üzücü sizde maşallah altta kalmamışsınız kadına yüzsüz bile demişsiniz bukadar samimi iki insan 3 5 mesajla ne ara tehtitleşmeye vardırdı işi hayret herkes birbirine karşı dolu demekki sizden olmaz bence ilişki içinde kalmayın bayan bu tepkileri vermese haklı derdim ama gözümde oda sıfır sizde malesef

Telefonu açmak zorunda değil her dakika elinde olsa bile o an açmak istememiş olabilir mecbur mu?
Çok çirkinleşmişsiniz sizin sert çıkışlarınız ona bunları söyletmeye zorlamış içini dökmüş kadın.
Fazla büyütmek değil ayrıca büyümüş zaten

Her ortamda herkesin telefonu açılmaz ki . Ben mesela dışarda annem, ablam, arkadaşım arasa genelde açmam ev gelince geri dönerim. Ama eşim ararsa mutlaka açarım. Çünkü eşim yani akşam göreceğim adam arıyorsa belli ki o an söyleyeceği bişey var.
Karşı taraf haklı ama üslup sebebiyle kendini haksız duruma düşürmüş

Sizde haklı değilsiniz tlf elinde olur o an bırakır duymaz gerçekten, hemen kemal arayınca açtın tlf hep elinde sana daha ne diyebilirim ki bunlara ne gerek vardı, böyle iletişimmi olur? Yüzyüze konuşalım şuan gerginiz deyip bitirmeliydiniz , sende o yüz varsa diyene kadar. Yaşlarınız kaç ? Olgunluk sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…