• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sorumu görüpte yorumunuzu esirgemeyin

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Merhabalar birşey soracağım bilenlerin yorumlarını esirgememesini rica ediyorum sürtünme yolu ilr ilişki oldu cahillik yaşadım boşalma olmadı reglimin son günüydü hiç olmadım o gün bile diyebilirim zevk suyundan korktum adet tarihimi bekledim zaten düzensiz olurdum bu ayda olmam gerek tarihten bir gün önce oldum bugün yani karnım ağrıyor normal sancılarım kahverengi kırmızı rengi olmuş iç çamaşırım hamile olma ihtimalim var mıdır yardım eder misiniz

Bence yok canim ya.biz normal iliskiye girerken bile kac yildir hamile kalamiyoruz.ama tabi Rabbimin isine karisilmaz.boyle durumlar yasamasan daha iyi.aslinda yasarsan da gebelik onleme yontemleri var biliyosun onlara basvur canim gecmis olsun

Bence yok canim ya.biz normal iliskiye girerken bile kac yildir hamile kalamiyoruz.ama tabi Rabbimin isine karisilmaz.boyle durumlar yasamasan daha iyi.aslinda yasarsan da gebelik onleme yontemleri var biliyosun onlara basvur canim gecmis olsun
Abla çok haklısın bi anlık hataya düştük birsaha olmaz ama çok korkuyorum yerleşme kanaması mıdır adetin mıdır diye

Tam bir iliski yasamadiysan bosalma da olmadiysa muhtemel stresten cok dusunmeden kaynakli biseydir canim

Abla gerçekten mi ya bu yerleşme kanaması falan değildir demi
Canim yerlesme kanamasi yani implantasyon kanamasi bebek rahime tutunurken cogu kadinda cok nadir gorulen bi durum ve sen zaten adet gormussun tam bir iliski olup bosalmamiski hemen hamile kalasin ben bile bi senedir anca hamile kaldim oda dusukle sonlandi merak etme

Kizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz

Kizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz
Ben oyle oldum 4 ay korunmadik ve hep gecikmelerim oldu hatta 10 gun hamile sandim en sonunda en son adetimi 4 gun gordum ve gebe kaldim megersem kimyasalmis sonra adet olmadan gene hamile kaldim onda da 7+1 de kalp atisi durdu kurtaj oldum

Merhabalar birşey soracağım bilenlerin yorumlarını esirgememesini rica ediyorum sürtünme yolu ilr ilişki oldu cahillik yaşadım boşalma olmadı reglimin son günüydü hiç olmadım o gün bile diyebilirim zevk suyundan korktum adet tarihimi bekledim zaten düzensiz olurdum bu ayda olmam gerek tarihten bir gün önce oldum bugün yani karnım ağrıyor normal sancılarım kahverengi kırmızı rengi olmuş iç çamaşırım hamile olma ihtimalim var mıdır yardım eder misiniz
Hamile değilsiniz ama rica ediyorum aynı içerikle sürekli konu açıp durmayın.
Gebelikten bu kadar korkuyorsanız da bir jinekoloğa gidip doğum kontrol hapı yazdırın.

Back