- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Çok teşekkür ederim inşallah vardır hayırlı olsun sizlereEvet gecikmiş hamileysen şimdi bile yapsan çıkar ben sabahı beklemedim adetim gecikti 2gun sonra test yaptım su içtim akşam üzeri yaptım çıktı
Benimde kahverengi lekelenme ve akıntı oldu ama pembe gelmedi. Hamile olduğumu öğrendim. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla. Benimde yine 1 hazirandı bat 31 mayısta gelmişti akıntı
İnşallah vardır hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim inşallah vardır hayırlı olsun sizlere ❤
Erken gebelik testini yap canım . Geciktiyse normal gebelik testinde de çıkar
Çok gecikmiş varsa şimdi yapsan bile çıkar benim 2 gün gecikti yaptım akşam çıktıAmin inşallah şizede hayırlı olsun bugün su içtim bayağı sabah mi yapsam
İnşallah vardır hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Şu an çok heyecanlandım şimdi yapacağım lütfen dua edin banaÇok gecikmiş varsa şimdi yapsan bile çıkar benim 2 gün gecikti yaptım akşam çıktı
Hadi dua ediyorumŞu an çok heyecanlandım şimdi yapacağım lütfen dua edin bana
Allah razı olsun :) bizde 10 aydır bekliyoduk :) Bekleyin sabah yapın şimdi yapsanız bile ikna olmayacaksınız bence ben öyleydim :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah şizede hayırlı olsun bugün su içtim bayağı sabah mi yapsam
Çok teşekkür ederimHadi dua ediyorumhaber bekliyorum senden
Aa yapıyo musunz yazın bize de sizinledir inşallah bebişŞu an çok heyecanlandım şimdi yapacağım lütfen dua edin bana
Hadi dua edelimde inşallah hamiledir bi tatlı hamilecik daha olucak fena mıAa yapıyo musunz yazın bize de sizinledir inşallah bebiş
:) aynen canım inşallah hayırlısıyla :)Hadi dua edelimde inşallah hamiledir bi tatlı hamilecik daha olucak fena mı
Dayanamıyorum o yüzden yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim inşallah inşallah inşallahAa yapıyo musunz yazın bize de sizinledir inşallah bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?