- Konu Sahibi denizirmakss
:) yoksa da inşallah en kısa zamanda gelir :)Dayanamıyorum o yüzden yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim inşallah inşallah inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) yoksa da inşallah en kısa zamanda gelir :)Dayanamıyorum o yüzden yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim inşallah inşallah inşallah![]()
Senin yerine ben heyecanlandım ya niye bilmiyorum inşAllah vardır yaDayanamıyorum o yüzden yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim inşallah inşallah inşallah![]()
Maalesef yine yine olmadı:) yoksa da inşallah en kısa zamanda gelir :)
Senin yerine ben heyecanlandım ya niye bilmiyorum inşAllah vardır ya![]()
Bende 10 ay bekledim umudunu kaybetme lütfen Allah'a sığın dua et bol bolMaalesef yine yine olmadı
Yaa erken gebelik testini mi yaptın canımMaalesef yok ya
Evet erken gebelik testini yaptımYaa erken gebelik testini mi yaptın canım
Olsun canım nasip ne zamansa o zaman olur en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşAllah sana ve tüm isteyenlereEvet erken gebelik testini yaptım
Amin inşallah vardır Rabbimin bir bildiği elbet . Hayal kırıklığı oldu sadece iyiki eşime birşey dememişim o da çok hevesleniyor hayırlısı artık yapacak bişey yolOlsun canım nasip ne zamansa o zaman olur en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşAllah sana ve tüm isteyenlere
Olmadimi. Üzülme Allah büyüktür ben 3 yıl bekledim kendini üzmeYani şu an da tek çizginin pozitif anlama geldiğini o kadar çok isterdim ki anlatamam size
Hayırlısı tabiki canım benimAmin inşallah vardır Rabbimin bir bildiği elbet . Hayal kırıklığı oldu sadece iyiki eşime birşey dememişim o da çok hevesleniyor hayırlısı artık yapacak bişey yol