Herkese merhabalarr benim sadece çenemin alt bölgelerinde ve yanalarımın alt bölgelerinde minik minik birsürü sivilcem mevcutt bunlar geçirdiğim bir ameliyat sonrasında sıkıntıyla patladı yaşım 28 ergenliği çooktaan geçirdimmminanın o zaman bile hiç bu kadar sivilcem çıkmamıştı her neyse ve ben bebek düşünüyorum onun içinde akne tedavisinde kullanılan ilaçları kullanamıyorumm gittiğim cildiye uzmanı beni uyardı bu konuda ama bu sivilcelerde bir türlü geçmek bilmiyor bana nooolurr yardım edin artık aynaya bakasım gelmiyorrr insanın cildi 4 ay içinde bu kadar kötü olabilir heralde ne yaparsam kurtulurummm lütfen yardım edin kızlaarrr
merhaba :) bende 22 yim .d.d cildim karma aynı şekilde benmde çenemde yanak bölgemde var sivilcem benim yaptığım bakım şu:
temizleyici : garnier 3 ü bir arada & diadermıne temizleme sütü
tonik : gül suyu
maske : kil + gül suyu karıştırıp 20 dk.bekletip yıkıyorum
nemlendirici : arko nem mango & mandalina
birde güneş kremi ihmal etmemelisin.
bunlar bana iyi gelen şeyler ama tabiki tecrü ede ede yaptımaslında üşendiğimden birde havuza gittiğimden çok fazla yapamıyorum. bazı konularda sodayla yıkayanlar mevcut ben denedim fena yaktı ama sanki rahatlattı bana iyi geldi o da . çok fazla kremlemek bence sivilceyi beslio cildin dogal nemı var zaten cogalınca dahada sivilce cıkarıo helede benmkı içi dolu deil pişik gibi cıktıgından bide doğal yağlar var kilin içine atabilecegin ya da gece az olmak kaydıyla uygulanabilicek . vitaminli kremler falan
[BUNLAR BENİM ŞAHSİ BAKIMIM. DOĞUCAK AKSİLİKLERDEN SORUMLU DEĞİLİM.]
Sanırım yağlı ciltler ne yaşta olursa olsun bu derdi çekiyor ben de kendimce çok memnun olduğum bir çözüm buldum burda da bir konu açmıştım göz atmanı öneriyorum oldukça doğal ürünler hiç bir yan etkisini göreceğini sanmıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...vilcelere-izlerine-saglikli-kalici-cozum.html
Merhaba benim çenemde küçük küçük sivilce gibi şeyler vardı 5yıldır geçmiyordu herşeyi denemiştim. Dermoday'ın maskesi hepsini geçirdi. :) Fakat benim çenemdekiler uç çıkartmıyordu , acımıyordu da tam sivilce gibi değildi. Eğer buna benzer bir şeyse kesinlikle Dermoday maskesini tavsiye ederim.
Eğer sivilceyse zoretanin kullanman sonuç gösterecektir.
canım tamda öyle beni bendden daha iyi anlatmışsın peki nerede bulabilirim bu maskeyi?
canım tesşekkür ecerimmm çok sağolÜrünün fotoğrafını ekliyorum. Ben kozmetik ürünleri satan bir yerden almıştım. tüp şeklinde ve bana uzun süre yeterli oldu. fiyatı 20tL'ydi , 4 ay önce. Çeneme uyguluyordum gece yatarken, sabah kalktığımda yıkıyordum. Normal maskeler gibi gerdirmiyor. Yumusak güzel kokulu bir maske. Sürdükten sonra yarısını içine çekiyor farkedeceksin. Benim hiç bir yöntemle geçmiyordu , bunun sayesinde geçti.
Eki Görüntüle 640784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?