• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerden kurtulmama yardim edin LÜTFEN!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mishel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
29
0
16
- Yurtdışı
Merhaba arkadashlar!

Sivilcelerim ile bashim fena dertde dogtorumun onerdiyi kullanmadigim kremler kamladi amma yinede gecmek bilmiyor.

kremleri kullandigimda keciyor gibi oluyor amma dayaninca yinede cikiyor.

Cildime iygun temizleme jeli kullaniyorum yani emizliyine her zaman dikkat ediyorum amma.... (((((

Lutfen dogal yolla sivilcelerden kurtulanniz varsa yardim edin?... (kimyasal kremlerden biktim artik cildim hassas oldu)...(((((

kullandiginiz yardimci olan Limon suyu, elma sirkesi gibi lasyon, bashka bishiy varmi???....

Sivilce Tedavisi
bu siteden aradığın tedaviyi bulabilirsin bana epey yardımcı oldu..Sonuçları gayet olumlu

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle her akşam cildini temizlemen çok önemli makyaj yapsan da yapmasan da. Bunun için piyasada birçok tonik var ben sana kendi yaptıklarımı söyleyeyim. Öncelikle kükürt sabunu kullanıyorum her akşam yüzümü yıkarken onun çok faydasını gördüm ne yağlandırıyor ne de kupkuru yapıyor sivilce ve siyah noktalarıma ciddi etkisi oldu.Bir de düzenli kullandıkça gözle görülür bir etkisi var. Cildime çok fazla kimyasal kullanmıyorum tonik ve besleyici kremlerde iyi markaları tercih et ama unutulmamalı ki bu fiyatla doğru orantılı değil. Bir zamanlar Clinique de kullandım rezil etti yüzümü.Onun dışında iltihaplı sivilcelerine soğanı közleyip sürebilirsin arada kil maskesi yaparsan cildindeki dengeyi korur ama tabi ki düzenli olması önemli net bir fayda görmen için :)

Öncelikle her akşam cildini temizlemen çok önemli makyaj yapsan da yapmasan da. Bunun için piyasada birçok tonik var ben sana kendi yaptıklarımı söyleyeyim. Öncelikle kükürt sabunu kullanıyorum her akşam yüzümü yıkarken onun çok faydasını gördüm ne yağlandırıyor ne de kupkuru yapıyor sivilce ve siyah noktalarıma ciddi etkisi oldu.Bir de düzenli kullandıkça gözle görülür bir etkisi var. Cildime çok fazla kimyasal kullanmıyorum tonik ve besleyici kremlerde iyi markaları tercih et ama unutulmamalı ki bu fiyatla doğru orantılı değil. Bir zamanlar Clinique de kullandım rezil etti yüzümü.Onun dışında iltihaplı sivilcelerine soğanı közleyip sürebilirsin arada kil maskesi yaparsan cildindeki dengeyi korur ama tabi ki düzenli olması önemli net bir fayda görmen için :)

Back
X