lütfen secenek sunun bana :(

yurda çık özlesin
özledigini söledigi zaman gel arada özlem giderin :)

arkadaşlara katılmakla birlikte şöyle de bir durum var ki ; erkekler her zaman kendi hayatlarını sürdürmeyi severler... onlar sana göre değil de sen genelde onlara göre programını düzenlersin... o yüzden çok da üzülme bence... bu bir gerçek... sen de kendi arkadaşlarınla program yap ... onu kendi hayatının merkezi haline getirme sakın... o zaman sen zaten kenarda bekleyen oluyorsun... kız arkadaşların vardır mutlaka ; onlarla çık dolaş sen de... kimseyi bulamadın mı ; o zaman da tek başına sinemaya git mesela... ona ihtiyaç duymadığını anladığında biraz düzeletecektir tavrı...

Ne garip ya bende sevgilim fazla ilgilenio biraz kendi hayatını yaşasın istiorum ama olmuo bana bağımlı gibi kötükedihüso
neyse yani çok şaşırdım ama sıkılmış olabilir biraz ayrı yerlerde yaşayın a.s.

bence evlenmeden bi erkekle aynı evde yaşamak sağlıklı değil,geç olmadan vazgeç bence bu hayattan......

Canim ailenden izinsiz ayni evde kalmamalisin.
Düsünsene, ilerde bunu basina kalkarsa napacaksin?
Seni özlemesi, seni elde etmesi icin firsat vermemissin ki.
Seninle ayni evi paylasmak icin can atmasi lazim, bazi seyleri arkadaslarinda dedigi gibi cabuk tüketmemek lazim.

kendi hayatını yaşayacak elbette kimin hayatını yaşayabilirki başka...
maalesef onu kendinize çekmek için size ne önersek faydasız yine bildiğini okuyacaktır...
ya kabul edecekseniz ya da etmeyeceksiniz...
sevgililerin ya da eşlerin birbirinin hayatına müdahale etmesini doğru bulmuyorum...
evde başbaşayken birlikte olduğunuz zamanların tadını çıkarın geri kalan zamanda da özgür olun...
her dakika dip dibe olamaz insan...

Nikahsız aynı evi paylaşıyorsan artık aranızda cinsellik de tabu olmaktan çıkmıştır zannediyorum...Toplumumuzun örf adet ve gelenek yapısına çok aykırı bu durum.Peki soruyorum size? olur ya aranızda saygı ve sevgi tükendi ki ve ayrıldınız.Kendinizi kullanılıp atılmış gibi hissetmez misiniz?Peki tekrar aşık olup evlenmek isteseniz evleneceğiniz erkeğe bunu nasıl izah edersiniz?ERKEKLER KIZLARDA TEMİZ BİR GEÇMİŞ,KADINLAR ERKEKTE TEMİZ BİR GELECEK ARAR...unutmayın.Evlenip boşanmış olsanız bu kadar yadırganmazsınız evleneceğiz kiş tarafından,kaderinde varmış nikahlanmış ayrılmış derler.Ama nikahsız beraberlik...BUNUN TÜRK TOPLUMUNDA KARŞILIĞI TEKTİR...OKUYAN HERKES BU KARŞILIĞI DA BİLİR...Yaşınız çok genç,yol yakınken ya sevgilinizi evliliğe ikna edin ve evlenin ya da tertemiz adınızı kirletmeden ve bir erkeğin cinsel arzularına daha fazla alet olmadan babacığınızın evine dönün.Unutmayın ailenizin başı öne eğilirse yine siz üzülürsünüz.Bir an önce doğruyu bulmanız ve buradaki ablalarınızın nasihatlarını dinlemeniz dileğiyle,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

Bizim seçenek sunmamız bir işe yaramaz senin bazı şeyleri kendin görmen gerekiyor ve cvplarını bulman gerekiyor...
Mesela aranızdaki ilişkinin boyutu nedir?
Gönül eğlendirmek içinmi berabersiniz?
Yoksa CİDDİ birşeyler (evlilik gibi)düşünüyormusunuz?
Arada gerçek bi sevgi varmı?
Peki aşk varmı?
En önemlisi güven varmı?
Sana değer veriyormu?
Bu kişinin hayatını paylaşıcağın kişi olduğuna eminmisin?
Bunların kaçına evet diyebiliyorsun?
Verdiğin evet cevapları seni doğru yola götürücek....

canısı hayatını yasamaktan geri kalmıyo demekle tam olarak neyi kastediyosun?
cok az detay vermişsin sana yardım edebilmek için durmu anlamalıyız
ortak alanları cogaltabilrsin yada sende dışarı cıkabilrsin
hayatını sadece ona baglama..
senin durumunda bir arkadasım vardı.. yurtta okuyodu aynen senin gibi..
ve onun evinde kalmaya basladı..
sonunda 5 yıllık bir birliktelikten sonra ayrıldılar..

sevgilinle ayni evde yasiyorsun
aylen bilmiyor
sorunlariniz var valla ben bu konuya sana yardimci olacak bir yorum yapmam
kimse kusura bakmasin ama bana ters
insalah dogru yolu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…