lütfen secenek sunun bana :(

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
38
yaa ben aslında onu çok sewiyorum.o da beni sewiyo bunu da biliyorum.ama nedense kendi hayatını yasamaktan hiç geri kalmıyo.tek ortak alanımız ev diyebilirim.evli değiliz,sevgilim aynı evde yasıyoruz nasıl onun dikkatini çekebilirim kendime çekebilirim onu bana yardım edin.tam bi bulmaca onu yasamak ablalarım bana farklı yöntemler söyleyin çok acil...bekliyorum benneyaptımki senağlama

sende onu kovalayım diye düşüneceğine...
sende kendi hayatını yaşa gez toz onsuz birşeyler yapmaya çalış..
aynı evde yaşıyorsunuz bu yüzden sızı özlemıyor...
ondan uzak kalmayı deneyın...
bence olması gerektıgı gibi..
ayrı evde yaşayarak başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
ondan kendimi çekmek benim için dünyadaki en zor işlerden biri sanırım.ama yapmak zorundaysam yaparım.tesekkür ederim arkadasım :)

sevgili ile aynı evde yasamaya her zaman ters bakmısımdır
hersey cabuk tüketilip hiç bir heyecanı kalmaz bence

HAYIR AİLELERİMİZ BİLMİYO.yani onun ailesinden bilen var ama benim ailemden yok.biras karmasık bi ilişki aslında bizimkisi.bir senedir birlikteyiz ama o bi sene içinde çok sey oldu ayrılıklar kavgalar farklı ilişkiler...ama ortada birbirinden vazgecemeyen bi ben bide o var...22 yasındayım ben :)

canım yaşın daha çok küçük...
bana nıkahsız biri ile aynı evi paylaşmak bana ters..
ben bunu gördüm böyle yetiştim..
tabi bu senın hayatın ve senın tercihin.seni yargılamak benım hakkım degıl..
ama yaşın daha çok küçük..bazı şeyleri göremeyebilirsin..
bak ben senın ablan sayılırım..
ilerde çok fazla üzülmeden aynı evde yaşamayı bırak..
ya ailen duyarsa nasıl tepki verirler..

onun ailesinden bilenlerin olması kötü
senin ailen zaten bilmez dogaldır
ama sana bakışları daha farklı olur aynı evde kaldıgınız için

boşa değil insanlar evlendikten sonra sevgili oldukları gibi olamıyolar........

zaten daha önce bikez bi öğrenme olayı oldu ailemin
hani aynı evde olduumuzu deilde birlikteliimiz duyuldu ve zor geçirdiim bi dönem
yasadım.tamam ben bugünden itibaren yurduma tasınıorum orası beni çok sıkıo çok kalabalık bi odada 6 kişi kalıoz yhaa...
neyse katlanıcam artık
22 yasıma geldim hala bi çocuk gibiiim sanırım ben...

kızım nie aynı eve çıktınki ohh valla hemen elinin altındasın tabi adam nie özlesinki
hemen ayrıl o evden sen onun peşinde koşcana o senin peşinde koşsun

guzelım evlı olmadan aynı evde yasayanların kacınılmaz sonu senınde basına gelmıs buna kısaca ılışkıyı tuketmek denır bence........sen cok erken tuketmıssın yanı.....care yok ya evlerı ayıracaksın,ya da sureklı cabalayıp ılıskını kurtarmaya calısacaksın.....kurtaramassan sonu ayrılık zaten..........bence daha cok gencsın nıye aynı evde kalıp bır dunya sorunla ugrasıyorsun kı??????????

tamam tamam zaten yeterince tüketilmiş anlaşılan benim ilişkim
daha fazla zarar görmeden çıkıp gitmek en iisii...
herkese çok tesekkür ediorum....

benım de unıde bı kız ark erkek arkadasıylayasıyodu
kız cok sıkıldı vs anlaamadı cocuk da azcık kıt beyınlıydı anlamıyodu kızı sıkıyodu da ama mutluı etmıyodu, yanı ıstedıklerı gıbı gıtmıyodu olay, sonra kız okul bıtınce bunu bıraktı gıttı memleketıne cocuk agladı sızlandı ama kız gıtmıstı,
anlamıyosa ceker gıdersın yahu ne ugrascan, ama durumu kurtarmak ıstıyosan cogu ev kadının yaptıgını yap ıyı davran önemseme hem onemseme hem gorunce ıyı davrannn cok zor seyelr bunlar kolay gelsın

yaaaw burası ne kadar sıcakkanlı insanlarla dolu bööle...
çok sevdim ben burayı...
hepinizi öpüorum ayrı ayrı :)

tamam tamam zaten yeterince tüketilmiş anlaşılan benim ilişkim
daha fazla zarar görmeden çıkıp gitmek en iisii...
herkese çok tesekkür ediorum....

canım kendini daha fazla uzmeden ve kendi gözünde ve arkadaşlarının gözünde saygını sevgını daha fazla kaybetmeden pılını pırtını topla hemen taşın yurduna...
bak yurda babacıgın mılyar paralar ödüyorlar...
unutma benden sana bir abla tavsiyesi
taş yerinde ağırdır...
dersıne çalış. gücünü enerjını dersıne ver.. ailene yakışan bir çocuk ol..

Son düzenleme:
bence hemen evi bırakıp gitme.. önce biraz trip yap surat as, kendi programlarını yap.. sonra küsel bi fırça çek eğer böle olmaya devam ediceksen ben gidiorum de.. sizin beraber yaşamanızın bi anlamı kalmamış ki, sen yurtta o evinde olsa da olur yani.. böle söyle, ondan sonra git.. o zaman kendini düzelticeni düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…