Lütfen sadece yardım edecekler okuyabilir mi? Sağ duyumu yitirdim

Anlayan var mı bilmiyorum kaç defa okudum yok anlamıyorum. Karma karışık yazmışsın. Ayrıca anladığım kadarıyla eşinde suç. Seni ezdiren o şimdi yanında olsa nolur. Gelen giden ezmiş seni.

Yarisina kadar okudum .
Esini seviyor ayrilmak istemiyorsaniz, işe girin ve en kisa zamanda o apartmandan ayrilin yoksa size huzur vermiyecekler.
Cok yuz goz olunmus.Tek careniz boyle bir ortamdan uzaklasmaniz yoksa kafayi yersiniz.

Yazdiklarinizin anlasilmamasindan bile kafanizin ne kadar dolu ve karisik oldugu belli.

Canım kiraya çıkamazlar konu sahıbıde farkında çünkü eşinin borçları var ve sürekli etraftan borç istiyor.konu sahibinin derdi insan gelinini sevmiyor diye oğluna ev vermezmı..yeter ki tapu onun üstüne olsun ben bütün haklardan riyakat eder imza atarım bu evi satıp başka ev almanıza ızın versınler diyor ama kayınvalide yanaşmıyor..şimdi konu sahibi ıse girip çalışsa tüm yük üstünde olacak gibi ev geçimi kıra vs ..bunu da konu sahibi istemiyor...bunlar benim anladıklarım..

Konu sahibi yukarda yazdığım gibi cevab çok net..ya çalışır kiraya çıkar evine bakarsın yada o binada kalıp bu hayatı yasamaya devam edersin..esin daha annesinin evinde kalırken uç kuruş bırıktırememıs üstüne bir suru borç almış ..şuan bir suru borcu var..kiraya çıkıp ev almak fıkrı yada sen çalısırsan ev alırım fıkrı bana çok zor ve uç noktada gelıyor...heleki bu zaman da ..yada sen yoluna ben yoluma de çocuğuna kafam rahat huzurun yerinde bir hayat yasa..sızın kv gorumcenız den daha önemli sorunlarınız var karı koca olarak ...pısıcologun dediği gibi bırazcıkta bunlara odaklan..

Cok bunaltici bence calis stajini bitir tasinin oradan
Ya bu insanlar ne merakli birbirini durtmeye
Bende aile ap.oturuyorum ama kapimi bile calmazlar rahatsiz etmemek icin
Hic de sorunumuz yok gul gibi geciniyoruz

Şu kısaltmaları bir düzeltsen nasıl olur. Tamam uzun olacak falan demişsin de beynimizi yakmaya da gerek yok di mi? Olm nedir Allah aşkına ya? Baban sağ mı ceğil mi anlayamadım, çamaşır mak'a gelince de bıraktım. Makinesi yazmak çok zor olmasa gerek. Kelime tamamlayacağım diye beyni zorlamaya gerek yok bence. Düzeltme yapıp da daha okunabilir hale getirirsen sevinirim, okumak da isterim. Ama bu haliyle imkanı yok. Başım ağrıdı resmen.

Şimdi konunun başlığına bakınca yardım edebilir miyim edemez miyim bilmiyorum o zaman okuyup gözlerimi yormayayım ne de olsa okumayın yazmışsınız...

Çalışın çocuğa anneniz baksın. Ama paranızı kocanizin eline vermeyin. onu da bosa harcayacak bir insan sanırım. Çalışınca hem ayaklarınızın üzerinde durursunuzhem birikim yaparsınız hem de kv ve gorumcelerinizi az görür az duyarsiniz

Sabırla okumaya çalıştım çoğunu anlamadım. Ama probleminizin büyük ve eşinin ailesinin edepsiz olduğunu anlayabildim. Çalışmaya başlamalı onlardan uzak bir yerde oturmalısınız. Eşinin düzelip düzelmemesine göre bir yön çizersin kendine.

Esin senin yanında ama ailesine karşı kendini çok arada hissediyor

Siz o evden çıkın ailesiyle de görüşmeyin eşin isterse gitsin gorussun

çok karışıktı anladığımı yazayım kayınpederiniz ölmüş açın miras davası kendi hakkınızı alın diğerleri ne halt ederse etsin eşiniz sizin yanınızdaysa sizin yanınızda durur ikicikli oynamaz bi de hep bi borç mevzusu var galiba bence eşiniz gerçekten sizin yanınızdaysa çocuğunuzu da alıp kısa bi tatil olabilir ne bileyim o evden uzaklaşıp sorunlarınızı çözebileceğiniz bi yere gidin yazık ya kayınpederiniz yerine kaynananız ölseymiş keşke

tüm yorumlara teşekkür ederim ve evet kafam karışık olduğu için iğrenç yazmışım.
düzeltmeye çalıştım.
çok ayrıntı verdim ama kafam kadar eşimin davranışları da karışık geliyor bana.
analiz edemiyorum.

Arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun bamazını kol ve dua nı et evlilik kolay olmuyor öyle hemen boşanma kv istediği o zaten sen onu yapma eşin arada kalıyor anladığım kadarı iel bir olun borçlarınızı ödemeye çalışın ve o evden gidin yoksa sizde hiç birşey kalmayacak nasıl bir kv gelinini dövmeye kalkışır o görümceler hele Allah yardım etsin ama boşanma mücadele et eşin iyise tabi sana değer veriyorsa gerçi senden ayrı annesi kilde kalması çok saçma ama annesi galiba aklını çeliyor

Asla kendini bu kadar ezirmemelisin sen görümcen kayınvaliden her kim olursa olsun haddini bildirmediğin eşin için sustuğun için senin üzerinde bu kadar baskı kurabilmişler sizin bu şekilde olmanızın tek sebebi var o da kocan kocanda iş yok bu benim eşim bir durun demiyor ezdireceğin bakamayacağın elin el bebek gül bebek büyüttüğü kızını alıp rezil edip ailesinin eline vermeyecek eşin yapmıyorsa ağzın var susma asla sonu nereye giderse gitsin herkes haddini bilmeli bence en kısa sürede tekmeyi vurmalısın böyle bir aileye eğer hala evliysen direkt ayrıl

Efenim konu sahibi en son 2018 de girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…