Lütfen sadece bilgisi olan cevap versin.

yanachurikova

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
5
0
1
26
Merhabalar ben 7 senedir vajinamin içinde bir fındık gibi yuvarlak bir şey hissediyorum. Parmağımi sokunca bile hissediyorum. Acaba bu ne olabilir?. Akıntım normal herşeyim normal. Ama bu vajinanın içindeki şey beni tedirgin ediyor. Cinsel ilişki sırasında karşı taraf fazla hızlı yapınca ağrıyor. Ama 7 senedir böyle yaşıyorum. Sizce ne olabilir?

Beze olabilr.İlişki sırasında acı oluyormu. 7 senedir hiç doktora gitmedinizmi bu acaba ne diyip merak etmediniz mi? İlişki sırasında acı veren şişlik yağ bezesi dedi kuzenime. Küçük bir operasyonla aldı zaten

Yani doktora gitmeye çekindim hala çekiniyorum. İlişki sırasında dediğim gibi yavaş ilişki yaşayınca ağrım olmuyor ama hızlı iliski yaşayınca kasık ağrısı giriyor oraya baski olduğu için

Doktordan çekinilir mi yahu? Daha fazla vakit kaybetmeyin.

7 sene çok uzun zaman beklemişsiniz. İlişkiden mikrop yada bir hastalık kapmış olabilirsiniz. Siğiller içeride de çıkıyordur. En kısa zamanda bir doktora görünün.

Tahmin ettim. Ettim de yani kusura bakmayın ama gizli nikah kıymaya vakit buluyorsunuz, ilişkiye hızlı, yavaş her türlü girmeye vakit buluyorsunuz ailenizden kaynaklı bir sorun olmuyorda bi doktora gidince mi sorun oluyor? Pesss

Maalesef ki ve

İnsanların hayatını bilmeden pat diye düşüncelerinizi söylemek hata.
Kusura bakmayın da hayatınızı en hızlı yavaş hailyle anlatan sizsiniz. Bu kadar şeyi yapan bi insan bi doktora nasıl gidemez ya nasıl gizli nikah bu hangi ara sevişiyorsunuz ailenizden nasıl kaçıyorsunuz da bi doktora gitmeye ailenizin baskısından korkuyorsunuz. Ya tam anlatın eksik bişeyi olmadan yada hiç böyle bi konu açmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…