- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Aslim asli
-
Biraz kendini dinlemeyi bırak kafanı başka şeylere odakla yaptığın stres bile gebeliği engelliyor olabilir yapması. Çok zor ama yapmaya çalış akıntı olabilir yaPeki akıntımın fazla olması ??
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahYok yani bı kere değerim 9 a kadar yükselmişti onu da kimyasal olarak adlandirdi doktor gebelik denmez bence
Elimde değil lavaboda akıntı görüyorum aklima geliyorum belim ağrıyor aklıma geliyor niye böyle bilmiyorum biraz da çevrenin beklentisinden stresliyim herkes sorup duruyor bıktım hamile değilim demektenBiraz kendini dinlemeyi bırak kafanı başka şeylere odakla yaptığın stres bile gebeliği engelliyor olabilir yapması. Çok zor ama yapmaya çalış akıntı olabilir ya
Düşünmüyoruz daha de onlara bende ondan çok sıkıntı yaşadım anlıyorum seni . Rabb'im hepimize nasip etsinElimde değil lavaboda akıntı görüyorum aklima geliyorum belim ağrıyor aklıma geliyor niye böyle bilmiyorum biraz da çevrenin beklentisinden stresliyim herkes sorup duruyor bıktım hamile değilim demekten
Kimse yok muuu
Öyle söylüyorum da keşke laftan anlasalarDüşünmüyoruz daha de onlara bende ondan çok sıkıntı yaşadım anlıyorum seni . Rabb'im hepimize nasip etsin
Hayır gerçek yaşımı belirtmedim sayfayı aktif kullanacağimi dusunmemistim açarken öylesine bir hesaptıYaş 20 mi gerçekten?
Korunmasız 1 yıl olmazsa doktorlar o zaman tedavi öneriyor.Merhaba kıymetli hanımlar naçizane derdimi paylaşmak aynı zamanda fikir almak istedim sizlerden...
Yeni evliyim evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık 3 aydır deniyoruz ve testler negatif doktor kontrolüne gittim herhangi bir sorun yok bende eşim henüz muayane olmadı ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum çatlamanın üstünden 6 gün geçti test yaptım doğal olarak negatif kasıklarım belim sırtım her yerim ağrıyor psikolojikmi diye soruyorum kendime hayır değil dün gece ağrıdan zor uyudum bacaklarım çekiliyordu siz tabii ne bu panik diyeceksiniz daha yeni evlisin gez dolaş diyeceksiniz ama eşimde bende inanılmaz istekliyiz bu konuda kafamda hep ya hiç olmazsa diye düsünceler var lütfen beni biraz rahatlatın
Eşime yansıtmıyorum asla hiç takmıyormusum gibi davranıyorum cinsel hayatımıza yansımaması içinKorunmasız 1 yıl olmazsa doktorlar o zaman tedavi öneriyor.
Dur bir panik yapma belki psikolojik belki havadan üşüttün belki de bebiş var.
Stres yaparsanız olacaksa olmaz.
Mis gibi sevişin birbirinizi keşfedin aceleniz ne
20 yaşında değilimmmm hesabı açarken öylesine 20 diye belirttim düzeltmeyi bilmiyorum ayrıca elalem istiyor diye değil kendim istiyorumm3 aylık evlisiniz ve 20 yaşında imişsiniz. Ne bu acele ? Millet soruyor diye çocuk yapılmaz bir sakin olun.
Aceleniz neydi üç aylık evliyseniz doğru anladıysam....Merhaba kıymetli hanımlar naçizane derdimi paylaşmak aynı zamanda fikir almak istedim sizlerden...
Yeni evliyim evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık 3 aydır deniyoruz ve testler negatif doktor kontrolüne gittim herhangi bir sorun yok bende eşim henüz muayane olmadı ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum çatlamanın üstünden 6 gün geçti test yaptım doğal olarak negatif kasıklarım belim sırtım her yerim ağrıyor psikolojikmi diye soruyorum kendime hayır değil dün gece ağrıdan zor uyudum bacaklarım çekiliyordu siz tabii ne bu panik diyeceksiniz daha yeni evlisin gez dolaş diyeceksiniz ama eşimde bende inanılmaz istekliyiz bu konuda kafamda hep ya hiç olmazsa diye düsünceler var lütfen beni biraz rahatlatın
Canim kendine de eziyet etme bak ben o duyguyu 6 yil yaşadım.Eşime yansıtmıyorum asla hiç takmıyormusum gibi davranıyorum cinsel hayatımıza yansımaması için
İstekliyim olamazmı??Aceleniz neydi üç aylık evliyseniz doğru anladıysam...
Elimde değil bu ay olmazsa bir daha günleri fln takip etmiycemCanim kendine de eziyet etme bak ben o duyguyu 6 yil yaşadım.
Olan bana oldu eşim strese girdi bana belli etmedi.
Sen kafani rahat bırak acaba hamile olacak mıyım diye iliskiye girme.
Relaks ol elinden geleni yap gerisi takdiri ilâhi inanki.
3 ayda evlilik tam oturmaz. Arkadaş o mana da söyledi. Yaşınız da yirmi ya bence neyse...İstekliyim olamazmı??
Canim kendine de eziyet etme bak ben o duyguyu 6 yil yaşadım.
Olan bana oldu eşim strese girdi bana belli etmedi.
Sen kafani rahat bırak acaba hamile olacak mıyım diye iliskiye girme.
Relaks ol elinden geleni yap gerisi takdiri ilâhi inanki.
Pardon da sen kimsin ki sana yalan söyleyeyim ?? Eşimle 4 yıldır beraberim ilişkimin oturup oturmadığını ben bilirim3 ayda evlilik tam oturmaz. Arkadaş o mana da söyledi. Yaşınız da yirmi ya bence neyse...
İnşallah hamile kalırsın ama bu kadar erken belirti muhtemelen psikolojiktir kendini dinleme benceİnşallah psikolojik değildir
Tabi canım öyledir takma boşver.Pardon da sen kimsin ki sana yalan söyleyeyim ?? Eşimle 4 yıldır beraberim ilişkimin oturup oturmadığını ben bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?