Lütfen sadece beni anlayabilecekler yorum yapsın...çok üzülüyorum!

Peki akıntımın fazla olması ??
Biraz kendini dinlemeyi bırak kafanı başka şeylere odakla yaptığın stres bile gebeliği engelliyor olabilir yapması. Çok zor ama yapmaya çalış akıntı olabilir ya

Biraz kendini dinlemeyi bırak kafanı başka şeylere odakla yaptığın stres bile gebeliği engelliyor olabilir yapması. Çok zor ama yapmaya çalış akıntı olabilir ya
Elimde değil lavaboda akıntı görüyorum aklima geliyorum belim ağrıyor aklıma geliyor niye böyle bilmiyorum biraz da çevrenin beklentisinden stresliyim herkes sorup duruyor bıktım hamile değilim demekten

Elimde değil lavaboda akıntı görüyorum aklima geliyorum belim ağrıyor aklıma geliyor niye böyle bilmiyorum biraz da çevrenin beklentisinden stresliyim herkes sorup duruyor bıktım hamile değilim demekten
Düşünmüyoruz daha de onlara bende ondan çok sıkıntı yaşadım anlıyorum seni . Rabb'im hepimize nasip etsin

3 aylık evlisiniz ve 20 yaşında imişsiniz. Ne bu acele ? Millet soruyor diye çocuk yapılmaz bir sakin olun.

Korunmasız 1 yıl olmazsa doktorlar o zaman tedavi öneriyor.
Dur bir panik yapma belki psikolojik belki havadan üşüttün belki de bebiş var.
Stres yaparsanız olacaksa olmaz.
Mis gibi sevişin birbirinizi keşfedin aceleniz ne

Eşime yansıtmıyorum asla hiç takmıyormusum gibi davranıyorum cinsel hayatımıza yansımaması için

3 aylık evlisiniz ve 20 yaşında imişsiniz. Ne bu acele ? Millet soruyor diye çocuk yapılmaz bir sakin olun.
20 yaşında değilimmmm hesabı açarken öylesine 20 diye belirttim düzeltmeyi bilmiyorum ayrıca elalem istiyor diye değil kendim istiyorumm

Aceleniz neydi üç aylık evliyseniz doğru anladıysam....

Eşime yansıtmıyorum asla hiç takmıyormusum gibi davranıyorum cinsel hayatımıza yansımaması için
Canim kendine de eziyet etme bak ben o duyguyu 6 yil yaşadım.
Olan bana oldu eşim strese girdi bana belli etmedi.
Sen kafani rahat bırak acaba hamile olacak mıyım diye iliskiye girme.
Relaks ol elinden geleni yap gerisi takdiri ilâhi inanki.

Elimde değil bu ay olmazsa bir daha günleri fln takip etmiycem

3 ayda evlilik tam oturmaz. Arkadaş o mana da söyledi. Yaşınız da yirmi ya bence neyse...
Pardon da sen kimsin ki sana yalan söyleyeyim ?? Eşimle 4 yıldır beraberim ilişkimin oturup oturmadığını ben bilirim

Stres yapmayın ,stres yaptıkça olmaz haberiniz olsun.
Ayrıca elalem sorunca da daha yeni evliyiz durun bakalım diyin. Çocuk yapsanız ne bu acele derler. Yani herkes herşeyi der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…