- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
- 18
- Konu Sahibi Aslim asli
-
Evet biliyorum ama belirtiler çok net diye yapmak istedim akıntım da fazla bu arada tecrübesizlik yorucu önünü görememek daha yorucuÇatlamanın üstünden en az bi 14 gün sonra test yapmanızı öneririm çünkü sonuç çıkmaz zaten anca döllenip rahme yerleşip hcg değerini artırıyor. Daha yeni başlamışsınız denemeye stres yapmayın kendinizi
Belirtilerin şuan olması psikolojik mi peki sizce?6 gün çok erken varsada çıkmaz. Arkadaşın dediği gibi 14 gün geçmesi gerekiyor üzerinden. Bu kadar stres için de çok erken biraz rahat olun lütfen.
Merhaba doktorlar bile 1sene sonra tedavi öneriyorsl stres yapmayın esinizde sizde kontrole gidin en azından sorun varsa erken önlem almış olursunuz belirtiler genellikle psikolojik oluyor catlamanim 12 14. Günler de anca test sonuç verir şuan belirtiler tamamen psikolojikMerhaba kıymetli hanımlar naçizane derdimi paylaşmak aynı zamanda fikir almak istedim sizlerden...
Yeni evliyim evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık 3 aydır deniyoruz ve testler negatif doktor kontrolüne gittim herhangi bir sorun yok bende eşim henüz muayane olmadı ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum çatlamanın üstünden 6 gün geçti test yaptım doğal olarak negatif kasıklarım belim sırtım her yerim ağrıyor psikolojikmi diye soruyorum kendime hayır değil dün gece ağrıdan zor uyudum bacaklarım çekiliyordu siz tabii ne bu panik diyeceksiniz daha yeni evlisin gez dolaş diyeceksiniz ama eşimde bende inanılmaz istekliyiz bu konuda kafamda hep ya hiç olmazsa diye düsünceler var lütfen beni biraz rahatlatın
Malesef psikolojik çoğu zaman belirtiler gecikmeden sonra başlıyorBelirtilerin şuan olması psikolojik mi peki sizce?
Belirtiler muhtemelen psikolojik o kadar erken belirt olmazEvet biliyorum ama belirtiler çok net diye yapmak istedim akıntım da fazla bu arada tecrübesizlik yorucu önünü görememek daha yorucu
Adetime 1 hafta var bat 2 kasım nasıl sabredicem bilmiyorumBelirtiler muhtemelen psikolojik o kadar erken belirt olmaz
Belirtilerin şuan olması psikolojik mi peki sizce?
Benimde bat 30 u emin ol göğüs hassasiyeti var öyle böyle değil dokunamiyorum bile üstüne kasik ağrılarım vardı ama bunlar adet belirtisiyle ayniAdetime 1 hafta var bat 2 kasım nasıl sabredicem bilmiyorum
Yaa öylemiMalesef psikolojik çoğu zaman belirtiler gecikmeden sonra başlıyor
Benim adet belirtilerim kendimi bildim bileli adetten 1 gün önce başlarBenimde bat 30 u emin ol göğüs hassasiyeti var öyle böyle değil dokunamiyorum bile üstüne kasik ağrılarım vardı ama bunlar adet belirtisiyle ayni
Malesef canım ben 2 buçuk senedir ne belirtilerle karşılaştım bir bilsen o yüzden biraz sabret adeti bekleYaa öylemi
İnşallah psikolojik değildirBelirtiler muhtemelen psikolojik o kadar erken belirt olmaz
Şuan gebelik istediğin icin belirtiler görebilirsiniz çok normalBenim adet belirtilerim kendimi bildim bileli adetten 1 gün önce başlar
Bildiğim kadarıyla sen bir gebelik geçirmiştin amaMalesef canım ben 2 buçuk senedir ne belirtilerle karşılaştım bir bilsen o yüzden biraz sabret adeti bekle
Peki akıntımın fazla olması ??Şuan gebelik istediğin icin belirtiler görebilirsiniz çok normal
Yok yani bı kere değerim 9 a kadar yükselmişti onu da kimyasal olarak adlandirdi doktor gebelik denmez benceBildiğim kadarıyla sen bir gebelik geçirmiştin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?