lütfen psikolog psikoloji okuyan falan varsa acil bakabilir mi

cananyts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
15
0
1
21
o kadar çok bunaldım ki hiç mutlu değilim ve yapmam gereken sorumluluklar var ders çalışmam gerekiyor dersler ödevler yurtta 6 kişi kalıyoruz bunalıyorum daralıyorum böyle kafa bile dinleyemiyorum sürekli insanlarla muhattap olmak zorunda kalmak beni yoruyo onun üstüne beni 2 yıl boyunca ağlatan eski sevgilim ile yurdumuz yan yana onu görmek zorunda kalıyorum daha da boğuluyorum sanki kendimi daha nasıl olduğumu dinlemeden bir sürü görevlerime yetişmek zorunda gibi hissediyorum ama aslında hiç iyi değilim bu bahar dönemi napıcam bilmiyorum

Öncelikle merhaba canım. Ben psikoloji öğrencisiyim ve bildiklerim kadarıyla sana yardımcı olmak isterim. Eski sevgilinle olan konudan başlamak istiyorum. Kesinlikle seni ağlatan sana zarar veren bir insan için kendinden ödün vermemelisin ve düşüncelerini zihnini nasıl yönlendirirsen o şekilde ilerlersin. Örneğin ben bugün onu görücem ve yabancı bir insandan farkı olmayacak diyebilirsin kendine hafif sesli bir şekilde ve bunu tekrar edebilirsin sürekli. Kelimelerin gücüne inan lütfen pişman olmayacaksın. Sorumluluklarını rahatça ve zorlanmadan yapman için içinde olduğun durumu kabullenmen ve çözüm üretmen gerekiyor. Unutma kendini iğleştiremeden sorumluluklarını yerine getirmem zor olucaktır. Her şeyden önce sensin , ve sen çok önemlisin. Kütüphaneleri tercih edebilirsin yada oda arkadaşlarınla daha az muhatap olmak istiyorsan onlara açıkça oturup içinde bulunduğun durumu söyleyebilirsin. Birwz yalnız kalmak istediğini aynı odanın içerisinde daha az konuşmak istediğini ve bunun onlarla hiçbir alakası olmadığını söyleyebilirsim. Kendinle daha çok vakit geçirmeye çalış yürüyüşler yap ve unutma kelimelerin algıların gücüne inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…