lütfen paylaşın yaşadıklarınızı

serraxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
227
0
tüp bebekle hamileyim 7 haftalık.ilk kontrole gittim kalp atışlarını duyduk ama bebeğim 1 hafta geriymiş gelişimde.
bu durumu yaşayanlar paylaşırsa sevinirim.

Canım benim ben bu durumu yaşamadım ama doktorum her zaman SAT ile ultrason arasında 1 haftalık (ileri ya da geri) oynamanın normal olduğunu söyler.
Bu nedenle bir hafta için canını sıkma, inşallah sağlıkla gelişir ve herşey yolunda gider.
Dilerim sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz:)

inşallah herşey yolunda gider ama benim doktorum eğer gelişim böyle olursa gebelik sonlanabilir dedi.off ya zor bi durum çarşamba tekrar kontrolüm var o zaman belli olucak herşey.teşekkür edrim bu arada

inşallah herşey yolunda gider ama benim doktorum eğer gelişim böyle olursa gebelik sonlanabilir dedi.off ya zor bi durum çarşamba tekrar kontrolüm var o zaman belli olucak herşey.teşekkür edrim bu arada

Canım benim Allah bağışlaasın bebeğini..Bu durum normal tatlım. Normal gelişim süresini yakalar bebişin merak etme. Yalnız bol bol dinlenmen kendini yormaman lazım

canım ya neden canını bu kadar sıktın anlamadım.Aslında doktounda buna sebep olmus gerçi.Benimde ilk baştan beri 4-5 günlük bir gerilik var.cunki geç döllenme oldu.hatta keseyi falanda hep geç gördük.şimdi 21 haftalık hamileyim hala 5 gun geriden geliyor.ama kilosu boyu herseyi normal maşallah.Banada doktorum farkın normal olduğunu ama yinede takip edilmesini söyledi.Haa ama mesela bu hafta 5 gun geri olur,sonra tekrar gidersin 7 gun olur,sonra 10 gun olur bu surekli artarsa falan tamam o zaman bi sorun var dersin..için rahat olsun.herkesin tamamen aynımı sanıyosun SAT'le.:)))

X