Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti regl sanırım 7 gün kaldı fakat ovulasyon pik olmaya başlıyor böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı şuan test alma şansım yok yani her geçen gün daha da koyu olmaya başladı
Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti regl sanırım 7 gün kaldı fakat ovulasyon pik olmaya başlıyor böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı şuan test alma şansım yok yani her geçen gün daha da koyu olmaya başladı
Bazı arkadaşlar burada bu şekilde paylaşmış hamile olduklarını böyle öğrenmişler ama herkeste kesin sonuç vermiyor. Dediğiniz gibi garantisi hamilelik testi ilk fırsatta alıp deneyin ama sağlıklı sonuç regl gecikmesi ile net olur
Şöyle bugün test yaptım daha yumurtlama üzerinden 10 gün geçti alttaki ovulasyon üsttek gebelik aşırı göğüslerim ağrıyor yanıyor gibi adet olacakmış hissi var bilmiyorum ne yapcam
Şöyle bugün test yaptım daha yumurtlama üzerinden 10 gün geçti alttaki ovulasyon üsttek gebelik aşırı göğüslerim ağrıyor yanıyor gibi adet olacakmış hissi var bilmiyorum ne yapcam