Saç Uzatma Yöntemleri Lütfen Öneri..

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
Saçımın uzamasını ıstıyorm denemediğim şey kalmadı nerdeyse. Saçlarım düzleştirmekten uçları kırılmış, yanmış biçimde saçm katlı oldugundan cok kısa gozukuyor. Ve hacimsiz. Cabucak uzamasını istiyorum Hint yağı kullanmaya basladım. Daha da ne yapabılırım ? Önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler.. :18:

forumda bununla ilgili birçok konu var... mesela sinameki yada turplu su ve bunun gbi pek çok kür.... konuları incelemeni tavsiye ederim

Canım ben hint yağı,çam terebentin yağı vs. kullandım. en etkilisinin hangisi olduğunu tecrübelerimle tahmin edebiliyorum.Çam terentin yağını saç diplerime direk sürüyorum.Şampuana koymak etkili değilmiş.Aktar direk temiz saça diplerine sür dedi.İlk onunla başladım.Gerçekten çok hızlı uzuyordu.uzadığını saç diplerinden gün gün farkediyordum.Temiz saça gece yatmadan önce sürüyorum.saç derimde hafiften yanma oluyor kılcal damarlar harekete geçiyor.Sonra daha etkili şeyler aramaya başladım.başka şeylere de geçince uzaması yavaşladı.tamamen bırakmadım ama başka yağlar da yapınca seyrek yapmaya başladım.Çam terebentini daha sık kullanıcam.diğer yağlardan daha etkili kesinlikle.Ama çam yağı bazılarının saçını kurutuyormuş.Dikkatli olmak lazım.Hint yağını da kullanabilirsin dönüşümlü olarak.Kurumasını engeller.Ben öyle yapıyordum.

Son düzenleme:

Hmm..Canım Çam terebentin yagı ne kadara aldın ?

Hmm..Canım Çam terebentin yagı ne kadara aldın ?

30cc 2,5 tl aldım canım.Çok az kullanıyorum.Sadece saç diplerine sürüyorum.Ama kullanırken dikkat et.Saçının yapısı kuruysa iyice kurutabilir.Badem yağı ya da hintyağıyla birlikte kullanabilirsin.Benim saçım normal.Bende birşey yapmadı.Çam tebentini sürüp 2 saat bekletip sonra da hintyağı sürmeye başladım.4saatte öyle bekletmeye başladım.Yıkayınca saçlarım yumuşacık oldu.

Canm bazı soruLarım oLacak..
Sacı uzatıyor mu ?
Sacın kırıklarını alıyor mu?
Benım sacLarım normaLLe hafıf yaglı arası ne kadar dokebıLrm kuLLanmaya basLasam ?
Bir de hepsnı karıstırsam tum yagları olur mu ?

ya arkadaşım şu bölümde gördüğün her başlık ayrıca yazılan yüzleerce mesaj bu sorunun cevabını arayanlarla dolu hepimiz teker teker başlık açalımmı nasıl olur.niye başlıklara bakmak yerine hazır bilgi gelsin önüme diyorsun.anlamıyorum ki.bu ne tembellik.yürümücen koşmucan sadece parmağını mouse'a tıklıycaksın bu kadar mı zor.sadece senin için söylemiyorum her hafta biri gelip kişiye özel ilgi başlığı açıyor ondan yazdım.

Canım o kadar bilgim yok.Ama kırıklı saç da yavaş uzuyor.Ben kendim kestim saçımı sonra uzatmaya çalıştım.Hemilk kesildiği zaman saç çok hızlı uzuyor.Bir de dediğim gibi çam yağını dikkatli kullan.Bir de benim yüzümden saçların kurumasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…