- 16 Şubat 2019
- 46
- 25
- 3
- Konu Sahibi Kahve ve ben
-
İnşallah alışır dışarı çıkarken bile ya onun karnını doyurup çıkacağım yada yanımda götüreceğim yemeginiYazık ya çok üzücü onun açısından. Sizin içinde zor elbette ama onun tüm hayatı etkilenir. Bi çok çocuk böyle. Arkadaşımın oğlu daha içmeden kokusundan sütün markasını söylüyor hayır bunu içmem diyor. 3 yaşında daha. Hazır suyla yapılmamış yemeği yemiyor. Nasıl anlıyorsa.
İnşallah düzelir. Yeğenlerimden birisi ana sınıfına gidiyor. Annesine diyormuş ki anne öğretmene söyle beslenme listemize ciğer günüde eklesin diyormuşciğer kavurması istiyor yani. Bizim veletler uzaydan inmiş gibiler maşallah. Bütün yöresel yemekleri yerler. Artık küçüklükten mi alışıyorlar yoksa baa korkusundan mı yiyorlar bilmiyorum.
İnşallah alışırda sizde ne pişiricem derdinden kurtulursunuz. Her sebzede her gıda da ayrı bi vitamin var sonuçta .
Umarım bizde de düzelme olur kiziniz ve sizin adınıza sevindim ne güzel az da olsa yavaş yavaş olsa da bir ilerleme olmus darısı bizim başımızaBenim kızımda iştahsız bir bebekti. Neler çektim ahhh. Bir ara sadece pilav yiyordu düşünün tek pilav.. Üzüldüm zorla yedirdim kusturdum... Sonra dedimki napıyorum ben. Çocuk yemek görmek istemiyor. Kendi haline bıraktım. Yeni tatlar denedim. Böylece sevdiği şeyleri keşfetti. Şuan eskiye göre birçok şeyi yiyor.. Lazanya seviyor meselaevet hala çok sebze yemez kahvaltıda hiç seçeneği yoktur ama olsun. Bu günümüze şükürr. Biraz rahat bırakın. Yediklerini zamanla çeşitlendirir emin olun
Emin olun zorlamaktan vazgeçip beyninizi başka yöne doğrulttuğunuzda bişeyler düzelecek... Hem siz hem o rahatlayacak. Bırakın biraz sadece kendi istediklerini yesinUmarım bizde de düzelme olur kiziniz ve sizin adınıza sevindim ne güzel az da olsa yavaş yavaş olsa da bir ilerleme olmus darısı bizim başımıza
Doktoru ile zaten sürekli iletişim halindeyim sürekli değişik yeni tadlar deniyorum ama ağzımı açmıyor sinirden oturup ben yiyorum o da karşımda izliyor kendi yemediği için mutluluk laDanısıyorsunuz sanırım doktorlara da. Anneler daha cok yardımcı olacaktır size. Üzmeyin kendinizi, kız cocukları genelde iatahsız oluyorlar. Benim erkek yeğenimle aynı yasta kızınız cocuk kelle yiyor yahu. Ben yiyemem böle seyleri. Anlam veremiyorum ben cocuklıgum boyunca iştahsızmısım annemden korka korka midem büyüdü sanırım =) =) =)
İşte biraz nda OKB hastasıyım bunun etkisi ile pekte kendi haline bırak anıyorum ne yazık kiEmin olun zorlamaktan vazgeçip beyninizi başka yöne doğrulttuğunuzda bişeyler düzelecek... Hem siz hem o rahatlayacak. Bırakın biraz sadece kendi istediklerini yesin
Sizin için zor bir durum zaten anlamaya calısıyorum.Doktoru ile zaten sürekli iletişim halindeyim sürekli değişik yeni tadlar deniyorum ama ağzımı açmıyor sinirden oturup ben yiyorum o da karşımda izliyor kendi yemediği için mutluluk la
Sadece az yemesi değil mevzum hem az hem tek çeşit yiyor bunu da saatler ce türlu oyunlarla yiyor yutmuyor hep biriktiriyor ve en sonunda içi bulaniyir çıkarıyor sakız gibi sürekli cigniyor dilinin altında biriktiriyorkesinlikle öyle. çocuğu olan arkadaşlarımla yan yana geldiğimde bunalıyorum. sürekli çocuklarının iştahsızlığından yakınıyorlar. ama dertleri sadece onların istediği kadar yememiş olmaları. bizim durum artık ciddi boyuta ulaşmış ve dediğiniz gibi sadece başına gelen bilir.
Umarım burdan düzeldi zamanı da yazarımSizin için zor bir durum zaten anlamaya calısıyorum.
Düzelir elbette siz umutsuz olmayın. Zaman gerekli bence.Umarım burdan düzeldi zamanı da yazarım
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inanın moralim yerine geldi burada ki yorumlar i okuyunca tek ben değilmişim ve bu şekilde olup duzelenler olduğunu bilmek rahatlattı beniDüzelir elbette siz umutsuz olmayın. Zaman gerekli bence.
Ya keske bende boga burcunun bu özelligine sahip olsaydımBoga burcu da ondan secici. Boga burcu herseyi yemez ki. Cidden simdi burcla ne alaka diyeceksiniz ama iyi gurmeler,yemek seciyorlar. Gördüğüm bütün boğalar böyle.
Ben 45 kgim 27 yaşındayım ve cocukluktan beri böyleyim
Bazi seyler degismiyor. Doktora da gittim diyetisyene de gittim. Zorlamak en kotusu. Annem elinde kaşıkla pesimden gezerdi. en sonunda cok afedersin tükürürdüm ya da peceteye tükürüp cope atardım.
Insallah sizin durum düzelir. Sinirli olmak yemek yememek cok kotu bisey.
Bende boğayım ve çok yemek seçerim ama bekarken güzel annem her yemeği yedirirdi bize. İkna kabiliyeti çok yüksektirYa keske bende boga burcunun bu özelligine sahip olsaydım
Boğayım ama herseyi yiyebilşyorum,hiç yemek secme huyum yok ve bazen kendime kızıyorum
Yemek secenler inanamazsınız ama bana cok havalı geliyo,bende havalı biri olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?