Lütfen okuyun ve yorumlayın..

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Pro Üye
Emoji Skoru
184
Puanlar
688
Yer
İzmir
rüzgarı seviyorum diyorsun
rüzgar çıkınca pencereni kapıyorsun

yağmuru seviyorum diyorsun
yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun

güneşi seviyorum diyorsun
güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun

şimdi korkuyorum
Çünkü;
beni sevdiğini söylüyorsun

Soruyorum size.... Bu şiiri ben lise yıllarında yazmıştım. Fakat bir gazetede yayınlanan bu şiirin altında W.shakespere ait olduğu yazıyordu. Şimdi bu ne demek oluyor? Bana shakesperen ruhumu girmiş !?!

CANIM BENCE YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRSİN.
ÇÜNKÜ HEPİMİZ GENÇLİK ATEŞİYLE.
BAZI HAZIR ŞİİRLERDEN ESİNTİLER YAPARAK BİRAZDA KENDİ DUYGULARIMIZI KATARAK ORTAYA KARIŞIK BİRŞEYLER ÇIKARIRIZ.
BENDE GEÇENLERDE FARKETTİM BİR ŞARKI SÖZÜNÜ KENDİ ŞİİRİMMİŞ GİBİ YAZMIŞIM DEFTERİME. ( Altınada adımı tabii )
ŞİMDİ LERDE FARKETTİM KENDİ YAZDIĞIMI SANDIĞIM, ŞİİR ÇOOOOOK ESKİ BİR ŞARKI SÖZÜYMÜŞ :)

Yok kız ben şiir okumayı ve yazmayı sevmemki bir yerden hatırımda kalsın diyeyim. Hani tvde falan aklımda kalsa tamam derim ama ben o zaman öle aklıma bir kafiye gelmişti bende ekleye ekleye yazmıştım.

Kiz Yoksa Bizi Kandiriyorlarmi ?
Emeğimizin Üstünemi Konuyorlar Acaba :)

çok komiksin arkadaşım ya yoksa reenkarnasyon falanmı yaşıyorsun? olurmu olur ...

bende bir ara öle diye düşünmüştüm ama öyle bir şey olsa bile erkekin ruhu erkeke geçiyormuş. Bu işle uğraşanlar söyledi. Yani reenkarnasyon yaşıyorsam bu durumda shakespere herkezin bildiği bay shakespere değildi. :)

Valla Canimcim kac yasindasin bilmiyorum, ben 24 yasindayim ve lisedeyken bu siiri asik oldugum cocuk siramin uzerine yazmisti, hatta siiri simdi okuyunca cok kotu oldum, yani ben siiri cok iyi biliyorum, eger seninse baskalari nasil biliyor, yani degisik bir durum. ama sonucta yazdim diyorsanda yazmissindir, yalan soylemen icin hic bir gerekcen yok ki.

ayyy ama gercekten cok guzel bir siir yaaaa:((( salak zaten sonunda da bi halt yapamamisti, pisirik sey nolcak:((o zaman asik oldugum cocuga kiziyorum uzerinize almayin lutfen:))

olsun zaten banada garip gelen bu olmuştu yani başkalarının bu şiiri bilmesi. neyse hep kafamda bir soru işareti olacak o zaman bunu acaba bilen var mıdır?
Zaten hayatımda topu topu 2 tane şiir yazmıştım biri alıntı çıktı umarım bu çıkmaz. :)

bir yıldız kaysa
seni dilesem
ama hiç yıldız yok ki
gökyüzü bulutlarla dolu
sana söylüyorum
beni duyuyor musun?
seni hala sevdiğimi biliyor musun?

Canım paylaşımın için teşekkürler...
Ben shakespear ın büyük bir hayranıyım.
Ve bu şiirini çok iyi bilirim.
Ama diğer şiiri hiç duymamıştım...

canım bu shakesper in yanlış hatırlıyor olabilirmisin şekerim .............

Valla güzelim illa ben yazdım diyorsan o zaman Shakespear yanlış hatırlıyordur:laugh:

Krediye katılıyorum Shakespear yanılıyordur.

Ne olursa olsun bence devam et yazmaya .İster sheaksper ,ister sen ol güzel şiir. Ama ikincisi de çok güzel .Devam etmelisin

sırnaşık şey sırnaşık şey huhu :)) canavar abla süpersin yaff :roflol: yaa bende diyorum bu şiiri bi yerden hatırlıyorum sırnaşık şey meğerlim sen yazmışın jeyyar ama dikkat et o adamın ruhu içine girdiyse devrim yaratacaksın jeyyar

geçmiş hayatında şair olabilirsin arkadaşım bellimi olur reankarnasyon diye bir şey yazılıp çiziliyor değilmi

Belki Bir Gün
lki bir gün seni unutacağım.
Belki bir gün seni sevmekten bıkacağım.
Belki bir gün senden vazgeçeceğim.
Belki bir gün ben kendimden de vazğeçeceğim.
Belki bir gün işte o gün ben ölmüşümde kendimden haberim yoktur.
Belki bir gün aldığım soluduğum havanın bile ağır gelecek vücuduma.
Belki bir gün vücuduma ağır gelen şeylerden kurtulmak isteyeceğim.
Belki bir gün içimdeki ateş beni yakıp kül edecek.
Belki bir gün bu hayatta yerimin olmadığını anlayıp kendimi öldüreceğim.
Belki bir gün tekrar sevebileceğim.
Belki bir gün senin yerini doldurabilecek birini bulabilirim.
Belki bir gün anlayacaksın beni ama ben...... ben olmayacağım.
Belki bir gün sevdiğini anlayacaksın ama bende sevgi olmayacak.
Belki bir gün seni affedeceğim.
İşte o gün sevgim tam bitecek bunu bil sevdiğim.
SENDEN
VAZGEÇTİM
BU
DÜNYA'DA........

Valla Canimcim kac yasindasin bilmiyorum, ben 24 yasindayim ve lisedeyken bu siiri asik oldugum cocuk siramin uzerine yazmisti, hatta siiri simdi okuyunca cok kotu oldum, yani ben siiri cok iyi biliyorum, eger seninse baskalari nasil biliyor, yani degisik bir durum. ama sonucta yazdim diyorsanda yazmissindir, yalan soylemen icin hic bir gerekcen yok ki.

ayyy ama gercekten cok guzel bir siir yaaaa:((( salak zaten sonunda da bi halt yapamamisti, pisirik sey nolcak:((o zaman asik oldugum cocuga kiziyorum uzerinize almayin lutfen:))

canım yaa.. güzel oluyor anılar, hiç beklemedigin bi anda karşına cıkınca daha bi güzel oluyor..:16:

rüzgarı seviyorum diyorsun
rüzgar çıkınca pencereni kapıyorsun

yağmuru seviyorum diyorsun
yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun

güneşi seviyorum diyorsun
güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun

şimdi korkuyorum
Çünkü;
beni sevdiğini söylüyorsun

Soruyorum size.... Bu şiiri ben lise yıllarında yazmıştım. Fakat bir gazetede yayınlanan bu şiirin altında W.shakespere ait olduğu yazıyordu. Şimdi bu ne demek oluyor? Bana shakesperen ruhumu girmiş !?!

aynı şey benimde başıma geldi aşağıda yazdığım satırları ben yazmıştım, bir mecrada karşılaşınca ve yazarı Özdemir Asaf denince çok şaşırdım, nasıl olur bu şiir benimdi dedim :))))

Gece midir insanı hüzünlendiren
yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen
Gece midir seni bana düşündüren
yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen

tek olmadığıma çok sevindim. oluyor demek ki hayatta böyle şeyler :))

Son düzenleme:
Back