Lütfen okuyun ve en azından fikirlerinizi söyleyin

Sebebi kadınların hisleriyle, erkeklerin akıllarıyla hareket etmesi.Bir de kadın gerçek aşkı bulmak için elden ele dolaştı, ucuzlaştı. Yine biz kadınların suçu. Senin benim değil belki ama öyle olan kadınların. Yapılması gerekense şu erkeği araç olarak kullanmak.Tabi öncelikle kadın ayakları üzerinde durabilmeli. Yani seni rahat ettirecek erkekler tercih edilmeli. Adamın iyiliği, yakışıklılığı ona duyulan aşk fasa fiso. Parası var mı, sana karşı davranışları nasıl önemli olan o. Kadınlar bunlara kıymet verir de seçimlerini ona göre yaparlarsa erkekler de böyle olmazlar. Tam aksi tek bakışla adamın yatağına atlarlarsa elden ele gezer, en sonunda da solup giderler. Kendilerini yaktıkları gibi onurlu kadınların da başını yakarlar. Son olarak sen kıymetini bilmezsen kimse bilmez.

çok guzel yazmışsın

Bu cok derin bir mevzu, buraya bircok sebebi yazardim ama kisacasi 'seks satar' dersem nerdeyse yeterli olur. Sandigimiz gibi basit degil, dizilerde reyting icin kullanmaktan baska seylerde var. Mesela cizgifilmlere caktirmadan seks yazilari cizilmis, o an izlediginde gormuyoruz ama beynimiz herseyi goruyor ve minicik cocuklar ister istemez etkileniyorlar. Basit bir cola reklaminin icinde gecen bardaktaki buzlara zoom yapildiginda bile ciplak bir kadinin silueti gorunuyor...vs vs bunlari arastirirsaniz gorursunuz simdi daha derinlere inmeyim, youtubeda yeterince video var (cogu ingilizce)

çok iyi söylemişsin.günümüzün her alanında kullanılıyor sapkınlık.basketbol maçlarında aralardaki ponpon kızlara falan da gıcık oluyorum mesela.yani neden hani tabiki gösteri olabilir ama kadının seksiliği neden yani.çok anlamsız.ama erkeklere söylesen bunu yok canım abartmayın falan derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…