aslında özelden yazacaktım da burdan yazayım
bu sorun benim de hep kafamı kuracalayıp dururdu birisiyle paylaşana kadar.
o bana bazı şeylerden bahsetti.
erkeğin şehvani duyguları ile kadınınınkiler arasında büyük bir fark varmış ki bunu biraz da biliyoruz.ve erkeğe kadınınkinden 25 kat fazla verilmiş böyle duygular.yani siz bir erkeğe baktığınıza ne düşünüyorsanız erkek onun 25 kat fazlasını düşünürmüş.hemen hemen etkilerini görmüyor değiliz dimi:)ve kadın narin fıtratlı yaratılmış.incitilmeye müsait,duygusal...ve güzel bir vücut verilmiş bizlere.örneğin bir erkeğe bakıp da ne kadar güzel beli var veya bacakları ne hoş kaslı dediğimiz oluyo mu hiç.olsa da çok ender.bu da kadının güzelliğini gösterir.erkek dümdüzdür ama kadının kum saati gibi bir kıvrımı vardır vücudunda bu bir albeni oluşturur bir bakıma.ve bu yüzden örtünme emri gelmiştir.kadının bu seksi,kadınsal,cazibeli yönünün geri plana atarak insani yönü açığa çıkarılmak istenmiştir.toplumda incinmemesi için. daha neler var...çoğumuz bilmez islamda kadının yeri ne kadar önemsendiğini.öğrendiğimde ben de çok şaşırmıştım.herkes böyle düşünüp davransaydı keşke.ha sakın yanlış anlamayın.örtülü olmayanlara hakaret falan ettiğimi düşünmeyin.benim düşüncelerim bunlar.ben olaya bu açıdan bakıyorum
iyi paylaşımlar...