• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun 🥲

woman22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
106
73
48
31
Yeni evliyim 6 aylık hamile olup olmadığımı merak ediyorum idrar yollarında enfeksiyon sebebi ile hastaneye kadın doğuma gittim antibiyotik başlattı içtim ve bitti . Daha sonra adetimin bitiminden sonraki 12. Günü yumurtlama dönemimde eşimle birlikte olduk meninin tamamı içime girmedi ( afedersiniz) çoğu dışarıdaydı hamile kalma durumum var mı bir kaç gündür fazlasıyla mide yanmam var belimde hafif ağrı oluyor ve adetime 10 gün var akıntım çok fazla yine sizce durum nedir heyecanlıyım ve korkuyorum 🙂🥰

Doktorlar dahi gebesiniz diyebilmek icin test/tahlil istiyor. Buradan nasil bir cevap almayi umuyorsunuz?

Yok belirtileriniz anlamında sordum bende çalışıyorum bu yüzden sürekli gitme durumum yok bir an heyecanlandım okuyunca ondan sordum

Daha 10 gün varmış hamilelik oluşması için erken, belirti zaten hamile kalınca olur psikolojik yaşadıklarınız

Yok belirtileriniz anlamında sordum bende çalışıyorum bu yüzden sürekli gitme durumum yok bir an heyecanlandım okuyunca ondan sordum
Bebek sahibi olmak istiyorsanız umarım hamilesinizdir☺️ Belirtilere direkt hamilelik belirtisi diyemeyiz ama çalıştığınız için doktora sürekli gidemiyorsanız birkaç tane gebelik testi alın, regl gününüz geçerse test yaparsınız😉

Hanımlar sizlerde heyecanlı arkadaşlarımıza biraz daha anlayışlı olun lütfen.

Bebek sahibi olmak istiyorsanız umarım hamilesinizdir☺️ Belirtilere direkt hamilelik belirtisi diyemeyiz ama çalıştığınız için doktora sürekli gidemiyorsanız birkaç tane gebelik testi alın, regl gününüz geçerse test yaparsınız😉

Hanımlar sizlerde heyecanlı arkadaşlarımıza biraz daha anlayışlı olun lütfen.
Çok teşekkür ederim kalbiniz gibi geçsin tüm hayatınız. Güzel cevap verdiğiniz için inş benimde bebeğim olur

Regle 10 gün kala belirti olmaz maalesef, sürekli düşünürseniz psikolojik belirtiler yaşayabilirsiniz.
Gününüz geçince test yapmanız daha doğru gibi, gönlünüze göre olsun 🌹

Regle 10 gün kala belirti olmaz maalesef, sürekli düşünürseniz psikolojik belirtiler yaşayabilirsiniz.
Sizin de öyle çok teşekkür ederim çok tecrübesizim tek evin tek kızıyım paylaşacak kimsem yok o yüzden yazdım cevabınız için tekrar teşekkür ederim

Çokkkk teşekkür ederim ❤️

Back