lütfen okuyun hamileler benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin :(((

cnm mutlaka moralini yüksek tut. lösemide en önemli olan sey moraldir. bak ne güzel meleginde var ona bak ona sıkı sıkı sarıl bak o sana sarılmıs ve sag salim dogmus annesi senin için. sen onu bırakıpda gitmeyi aklının ucundan bile gecirme. o melegin bir tek sana ihtşiyacı var bu hayattaa. onun için ne yapıyoruzz: SARIL BEBEĞİNE VE ONU YALNIZ BIRAKMIYACAGINI FISILDA KULAGINA.

dua et cnm Alllaha sıgın eminimki bunun üstesinden geliceksin. anne degilim ama biliyorum anneler güçlüdür. söz konusu yavruları olunca daha güçlüdürler. sende öyle ol. dualarım seninle. Allah acil şifalar versin.

Canım çok geçmiş olsun.yaşadıkların çok üzücü .kim bilir nasıl geçirdin o dönemi.aynı hatayı tekrar yapma umutsuzluğa düşme lütfen.doktorlar sorumluluk almayalım diye hep olumsuz şeyler söylüyorlar.önce bebeğin belki şimdi de senin için.Yaratan için mucize diye birşey yok,onun için herşey mümkün.peşin hüküm verip bensiz büyüyecek diye düşünme lütfen.mücadele etmelisin.bebeğinin sağlıklı doğması da mümkün görünmüyordu değil mi?aynı şey senin için de geçerli
iyileşmenin imkansız olduğuna inanma lütfen mücadele et,olumlu düşün.

Yazını okurken çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun dedim durdum yazı boyunca
Ama icime doğan duygu su ki bence seni melek kızın iyileştirecek su günlerini hatirlayip aaahhhhhh ne üzmusum kendimi diyeceksin cok gecmis olsun hatta gecmis gitmis olsun
kendine iyi bak

Son düzenleme:
aynur, yazın beni çok üzdü, geçmiş olsun, şimdi löseminin de tedavisi var, ümidini hiçbir zaman yitirme! Bebeğin için yaşamak zorundasın! tedavinin yollarını aramak zorundasın! arıyorsundur da eminim. demek istediğim şu: umid et ve dua et! ALLAH seni bebeğine bağışlasın!

Ben hamilelik düşündüğüm zaman gittim doktorumdan zorla toxo testi klamidya testi istedim, toxoplazmayı yazdı, klamidyanın nerden ölçüleceğini bile bilemedi, her halde kültürde çıkar dedi, vajinal kültür yaptırdım onda klamidya çıkmadı, meğer kandan ölçülüyormuş. Neyse, o doktordan vaz geçtim, başkasına gittim, o da bana kızdı, ne bu dedi, toxoplazma testine ne gerek var?kedilerim var dedim, hiç gerek yoktu dedi. böyle lüzümsüz şeylere para veriyorsunuz dedi. Hem ben evde herkesi ikna etmeye çalışıyordum ki bu testler çok önemli, kadın tuttu eşimin yanında gerek yok dedi, nasıl sinir oldum anlatamam. Ben Azerbaycanlıyım, bizim orda TORCH testleri hamilelik düşünen ve hamile kalan tüm kadınlara yapılır. Burada neden bu konu bu kadar önemsenmiyor, anlamıyorum. Neyse o doktorumu da değiştirdim, şimdiki doktorum ise iyice rahat, folik asidi bile hamile kalıncaya kadar içme diyor. Bense içiyorum, doktorların rahatlığı yüzünden nöral tüp defektli bebek doğurma ihtimalini göze almak istemiyorum. ALLAH göstermesin, hepimizden ve bebeklerimizden uzak olsun böyle hastalıklar, inşallah!

biri bana bu yazılanların gerçek olmadığını söylesin..lütfen..ben çok etkilenirim..kendim yaşamış gibi herşeyi gözümün önünde canlandırdım resmen..insan kendini nasıl öleceğine inandırır ki, ben ölücem bebeğim bensiz büyüyecek demek nedir..bir daha sakın ağzına alma..Allahtan başka kimse bilemez bunu..hiç mi iyi olan lösemi hastası yok şu dünyada..bunlardan biri neden sen olmayasın ki..

Öncelikle geçmiş olsun der Allah'dan acil şifalar dilerim. Herşey beyinde bitiyor. nasılki olumsuz düşüncen seni stresden hasta yapmış, aynı şekilde olumlu düşüncede iyileştirebilir. Doktorların tedavisi yok dediğine filanda sakın inanma. Doktorların yanıldığı o kadar çok vakaya şahit oldumki. Sonuçta şifayı veren Alllah. Çok dua et , olumlu düşün ve tedavi için tıbben ne gerekiyorsa onuda yap. Ama hiç bir zaman ümitsizliğe düşme. Bende 6-7 yıldır doktorlarla içiçeyim ve şunu öğrendimki: doktorların dediklerini dikkate alıcaksın ama hiçbir zaman tam olarak güvenmeyeceksin. Senin için bu yazıyı okuyan herkes eminim dua ediyordur. Sende kendin, bebeğin ve sevenlerin için gerekeni yap ve şu olumsuz düşünceyi kafandan çıkar. Sonuçta hasta olmasak bile hepimizin yarına ölmeyeceği ne malum. Ölüm sadece hastalıklamı oluyor? Dualrımız seninle. Rabbim Acil şifalar versin.

Bakara Suresi/186:"Kullarım sana, beni sorduğunda (söyle onlara): Ben çok yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm. O halde (kullarım da) benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki doğru yolu bulalar. "
Mü'min Suresi/60:"Rabbiniz şöyle buyurdu: Bana dua edin, kabul edeyim. Çünkü bana ibadeti bırakıp büyüklük taslayanlar aşağılanarak cehenneme gireceklerdir. "

ya canım yapma böyle yavrun sağlıklı hayata tutun sırf onun için tıp çok ilerledi ve biçok şeyin tedavisi var hastalığın ne aşamadı kii şuanda
rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın dualarım seninle
allahım yavrunun yüzüne gülsün inşallah

MERHABA.

Allahtan ümit kesilmez. benim inandigim bu hayatta her türlü hastaligin tek sebebi stress..senin su anda hayata baglayacak bebegin var ..bebegine sevgini ver kendini güclü hissedeceksin ...ben bebegim olsun hayatta artik hicbirseyi takmam diyorum cünkü birisi icin yasayacagim esim gibi ama insanin cocugu baska heralde.bunu az cok hissedebiliyorum.
hic ümitsizlige kapilma..bu hayat mucizelerle dolu..güzel seyler düsün.cocugunla daha cok vakit gecirr.onu cok sev..oyun oyna..hayata onunla baglan...

Allah yardimcin olsun Allahim seni bebegne bagislasin...sifalar diliyorumm..

canim cok gecmis olsun,allah yardimcin olsun,sözün bittigi yerdeyim inan,seni teselli edecek kelimeleri secemiyorum,ama dualarimda olucaksin bunu bil,acil sifalar diliyorum rabbimden senin icin

Allah acıl sıfalar versın yüce rabbım kücük melegıne bagıslasın senı sende sakın sakın umudunu yıtırme asla kücücük bebegın ıcın tekrar cok gecmıs olsun

Yaşadıkların gerçekten çok üzücü
Ben de şu anda ikinci bebeğime hamileyim.Senin yazdıklarından çok iyi ders aldığımdan emin olabilirsin.Çünkü tam da üzücü olaylar yaşamışken okudum.
Lütfen bebeğine sımsıkı sarıl ve sadece onu düşünerek hayata tutun.Artık üzülme ve herşeyin iyi olacağını düşünmeye çalış.Gerçekten istersen iyileşebilirsin.
Acil şifalar ve kızınla birlikte uzun bir ömür diliyorum.Allah bolca sabır ve sağlık versin.

çok geçmiş olsun.bende 19 haftalık hamileyim.doktorumun ilk söylediği şey çiğ etten uzak dur ve stresten uzak dur oldu.hepimiz insanız sonuçta kendimize hakim olamadığımız durumlar oluyo.bence umudunu kaybetme ve budefa çocuğun için umutlu ve mutlu ol..bir çaresi bulunur inşlllah sevgiler..

çok geçmiş olsun umarım tez vakitte sağlığına tekrar kavuşursun allah büyük böyle bebeğim bensiz kalacak diye düşünme sdece inan ve allaha dua et bak drlar bebeğin içinde kör olur topal doğar demiş ama yanılmışlar gayet sağlıklıymış allah yeterki sağlık vermek istesin dr lar bi pardon der sadce şimdi kendini topla hemen ve bebişine sıkı sıkı tutun ve hasta değilim de sürekli bebişini büyütceğin günleri düşün onun ilk adımları Allah sana bi işaret vermiş bebişin hasta doğacak demişler üzülmüşsn ve sağlıklı doğmuş şimdi ise sana hastasın diyorlar ve yine üzüntü ve stres içindesin moral ini düzelt bebişini düşün ilk adımları konusmaya başladığı zamanı falan moralini hep yüksek tutki sağlığın yerine gelsin umarım hemen şifa bulursun

arkadaşım çok geçmiş olsun.ne olur ağzından dua eksik etme.arkadaşlar lütfen aynurum arkadaşımız için herbirimiz ona şifa olması niyeti edip dua edelim.şuan çok üzüldüm.kendim için her gün salatı tefriciye okuyorum.şimdi senin için de okuyorum ve şifa duaları allahım inşallah kabul eder.senin için şifa olur.allah yar ve yardımcın olsun.seni bebeğine bağışlasın.

Mrhaba gerçekten zor bir durum allahın izniyle zoru başarmak senin elinde moralini yüksek tut ve allaha dua et ben şuan 16 haftalık hamileyim 13 haftamda yaptırdığım tahlillerde toxoplazma ıgm ve ıgg pozitif çıktı avidite testi ise hamilelikte geçirdiğim çıktı 17 haftamda yani pazartesi günü amniyosentez yapılacak bi on beş günde sonuç için bekliycem sıvıda çıkarsa dr sonlandırmayı önericek büyük ihtimal çıkmazsada sorun yok mu demektir bilmiyorum risk var mı yokmu ilaç kullanmak gerekecek mi hiç bilmiyorum yaşadığım stres çok fakat artık oluruna bıraktım ve dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…