Premature Bebekler lütfen okuyun 26 haftalık doğdu bebeğim ve şu an engelli

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
rabbim sabir versin emeginizin karsiligini mutlaka alacaksiniz

bbenim kardeşim cplii ama doğuştan değill sonradan oldu 4 buçuk yaşında birden beyin kanaması olduu onun sonucuu sağ tarafı felçl oldu sonrasında 2 ay içinde yürüdü bbamla merdivenden inerken yuvarlandılar lkalçası kırıldı o kalça kırığı yüüznden 4 kez ameliyat oldu son ameliyatından sonra yanlız başına yürüyemiyor cihazlarıyla tek başına yürümeye korkuyor ilköğretimi geçen sene bitirdi lise için hem fizyoterapii hem lise dersleri zorlar onu diye açıkliseye yazıldı çok yakışıklı bir delikanlı 15 yaşındaa
sanada Allah kolaylık versin canım ama biizm tüm hayatımız onun üzerine sende emeğini eksik etme neler değişiyor Allahın izniylee

Allahın izniyle bunları da yeniceğiz bu sıkıntılarımızda geçecek tek şey sabır ve azim .
:1hug:

ALLAHsabrımızı arttırsın.NEREYE GÖTÜRÜYORSUN kaç dakika sürüyor seansları,ayda kaç saat yazarsan sevinirim ve neler yapıyorsun evde ilgi amaçlı arkadaşım paylaşırsan sevinirim .halden çeken daha iii anlar

tüm arkadaşlara yolladıkları dualar için teşekkür ediyorum .Rabbim bizi yanından ayırmasın hep gönlümüzün baş köşesinde kalsın ,güçümüzü.sabrımızı arttırsın AMıN.

9 yaşında yusufun ama hala yürüyemedi rabbim emrederde bir an önce yürür inşallah:26:

9 yaşında yusufun ama hala yürüyemedi rabbim emrederde bir an önce yürür inşallah:26:

RAbbim acil şifalar versin inşallah oğlunuz tez zamanda yürür.herşeyin başı inanç inancınızı kaybetmeyin Mevlam dermanı verecektir

Merhaba arkadaşlar,

27+5 'te ani sancıyla normal doğum yaptım ve sonrasında ise birçok sorun yaşadık minik mucizemle. 4 tane ameliyat geçirdik. Buradaki yazıları tarayarak umut bulmaya çalışıyordum sürekli. Çok şükür şimdi ufak tefek sorunlarımız kalsa da çoğu güçlüğü atlattık sayılır. Bu yaşadıklarımı ben de prematüre annelere umut olmak amacıyla bir blogta paylaşmaya başladım.

Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?

Umarım sizlere ufak da olsa bir ışık tutabilirim. İstediğiniz zaman bana e-mail yoluyla ya da yorum yazarak ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…