arkdşlr aranızda erken doğum yapıpta sp (cp)hastası bebeği olan varma.oğlun 7 yaşında ama yürümesi yok, yaşıtları göre epey geri beyin motoru . ben izmirde oturuyorum,,aranızda böyle çocuklu olanlar varsa benim le az ve ya çok bir şeyler paylaşsın lar lütfen.:1rolleyes:
benim o ğluşumda şimdi 12 aylık emeklemiyor ama yürütecde gidiyor ve sıralıyor emekleme gayreti hiç olmadı.valla herşey yoliunda diyemiyor insan hep doktora gittiğimizde endişe...noroloji 18layında emar istedi ve gelişim testi bir ayağıda içeri basıyor...prametüre annesi olmak çok zor...bazı davranışlar geriden geliyor ama yapıyorlar.kızlar inşallah sorunsuz bir yaşamları olur bebişlerimizin
basligi cok dramatik yazmissin daha basligi görmemle duygulandim ve okuyayim dedim ama smillerinde gülen smiller anlam veremedim dogrusu
rabbim evladinin yar ve yardimcisi olur insallah:Saruboceq:sanada sabir diliyorum
benim o ğluşumda şimdi 12 aylık emeklemiyor ama yürütecde gidiyor ve sıralıyor emekleme gayreti hiç olmadı.valla herşey yoliunda diyemiyor insan hep doktora gittiğimizde endişe...noroloji 18layında emar istedi ve gelişim testi bir ayağıda içeri basıyor...prametüre annesi olmak çok zor...bazı davranışlar geriden geliyor ama yapıyorlar.kızlar inşallah sorunsuz bir yaşamları olur bebişlerimizin
çok emeye ihdiyacı var sana katılıyorum gülüm napalım bizde elimizden geleni yapacağız benimkilerde görme özürlüler ikizlerim :1hug:canım ben engelliler okulunda calıstım adanada ve bu işlerre gönül vermiş olan bi insan olarak önce çok gecmiş olsun ama bu çocugunu rehabilitasyon merkezine gönderiyorsun umarım ve bu çocuklara iyi ve özenli bi eğitimle mükemmel bi sonuç alabiliyolar umarım senin ve cocugun için hayırlısı neyse o olur ve ben herzaman bişeyi savunurum bence bu cocukların emege ihtiyacı var ve emek verildigi zaman çok güzel sonuclar alabiliyorlar.BENCE BİZİM BU DÜNYAMIZDAKİ MELEKLER ONLAR
Benim de 7 yaşında sp hastası bir oğlum var.37 haftalık sezeryanla doğdu.Doğduğunda da herşey normaldi.Doktorlar birşey anlamadı.Ben 4 aylıkken falan şüphelerim vardı.Ancak doktorumuz 6 aylık olunca normal olmadığını söyledi.Benim oğlumda yürüyemiyor ve konuşamıyor.Ama fizyoterapiyi ve eğitimi hiç bırakmadık.Sabırla devam ediyoruz.Sana da sabretmeni temenni ediyorum.Kaderimiz aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?