ilk defa girdim siteye ne olduğunu anlamadan yollamışım .Bende şaşırdım inşallah güleriz vardır onda da bi hayır .benimde oğlum bakarsın bir gün dans ediip kahkaha atar , bütün bebişlerimiz amin.
:dance: arkdşlr aranızda erken doğum yapıpta sp (cp)hastası bebeği olan varma.oğlun 7 yaşında ama yürümesi yok, yaşıtları göre epey geri beyin motoru . ben izmirde oturuyorum,,aranızda böyle çocuklu olanlar varsa benim le az ve ya çok bir şeyler paylaşsın lar lütfen.:1rolleyes:
canım benım fizik tedaviy başlamadınızmı?? benim bebeğim çok küçük olduğundan fiziğede yönlendirmişlerdi fizikçiler bana hareket yaptırmamı söylediler...bence hemen başlamalısın...belki faydası olur canım....ben mümkün olduğu kadar yaptırıyorum...bizdede kasılmalar vardı sanki daha azaldı acaba diyorum kansızlıkmı bunu yaptı yada yaptırdığım hareketlerinmi...bebeğinize yardım etmeyecekmişiz kendisi yapacakmış.....sadece ööğreticekmişiz biraz sabır işi sanırım...bence hemen başla canım her yemekden önce hareketlerini yaptır....
spontone bu nedemek?? bilmiyorum nedemek olduğunu canım anlatırmısın....çok geçmiş olsun herşey güzel olacak hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?