ben cokzor bısı atlattım. Benım gıbı olanlar varsa paylassın benle 15haftalık hamıleydım cınsıyetını ogrenırmıyız dıye dusunerek doktora gıttık muaneye gırdım ultrasonla baktı ayrıntılı ultrason cektırelım bı saglıgı ıle endısem var dedı kaldım bısı dıyemedım esımde yanımda napcanı sasırdı tmm dedık ve cıktık sıraya gırdık ayrıntılı ulrason ıcın hıcbısı dusunemez salak gıbı oldum ıcım yandı sıra beklıoz ve ben aglıyorum. Sıra geldı gırdım ultrasyona doktor basladı kafatası olusmamıs karnında yırtık var kalp atısları normal a 9ay bekleyıp dogum yapsan 1 yada 2gun yasar demeye ıce coktım mahvoldum aldık raporu doktorumuza cıktık oda sonlamsın dedı cıktık baska doktara gıttı aılelere haber verdık onlarda geldı baska doktorlarda aynısını dedı ama kurtaj degıl normal dogum olucak dendı ben hepten cıldırdım nasıl olur dıye ertesı gun geldı uyanmak ıstemıyorum esım zorla kaldırdı gene aıleler geldı anneler cıktık gıttık yattm hastaneye sunısancı verılmeye baslandı ve ben normal dogumla bebegımı dogurdum 15 haftalık sevımlı cok tatlı bır bebektı 52 gun oldu bugun elı ayagı parmakları herseyı vardı cok canım yanıor cok..............