bende kullandım yasmini eğer hap kullanmaya karar verdinse yasmin yada yazz kullanmanı tavsiye ederim yasmini uzun süre kullandım 1 ara bıraktım sonra adet düzensizliği nedeni ile yazz kullandım ... yazzı kullanırken adettimde renk değişikliği felan olmuştu ama yaasminde olmamışdıı :)) hapları bıraktımm şimdi 38 hf hamileyimm :)) inşş istediğin zamnada Allah sanada anne olmayı nasip eder :))
selam canım bencede bi kaç ay kullanma ben uzun süredir yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı kullanmak yumurtalıklarında sönmeye neden oluyor ben su anda doğal yoldan büyüsünler diye uğraşıyorum eşini ikna ettiysen zaman konusunda dikkat edin ilacı kullanmaya baslama sonra pişman olursun sevgiyle kal[/QUO
Uyardığın için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun ama başka bir çözüm bulamadım kive bu lç için hiç zaraı yok sadee kilo yapar dediler. zaten 10 ay falan kullanırım inşallah bir şey olmaz. ilk kullanımdan itibaren etki gösterir mi ?
selam canım bencede bi kaç ay kullanma ben uzun süredir yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı kullanmak yumurtalıklarında sönmeye neden oluyor ben su anda doğal yoldan büyüsünler diye uğraşıyorum eşini ikna ettiysen zaman konusunda dikkat edin ilacı kullanmaya baslama sonra pişman olursun sevgiyle kal[/QUO
Uyardığın için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun ama başka bir çözüm bulamadım kive bu lç için hiç zaraı yok sadee kilo yapar dediler. zaten 10 ay falan kullanırım inşallah bir şey olmaz. ilk kullanımdan itibaren etki gösterir mi ?
ben zararını görmedim canım ama bunyeden bunyeye değişiklik gösterebilir valla ben hapa basladıktan sonra baska korunma yöntemi kullanmadım ama eski bir doktorumda yanındaki 3 asistanında doğum kontrol hapı kullandığı sürede hamile kaldığını söyledi :) rabbimin işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?