- 13 Aralık 2018
- 233
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi Miramira4545
-
Hamilemisiniz peki benim esimdede hareket hiz sorunu var ilac vs kullandinizmi morfoloji normal hareket dusuk bi de enfeksiyon varmişARKADAŞLAR EŞİMİN TOPLAM SPERM SAYISI 40 MİLYON İLERİ HAREKET 0-5 ARASI DEĞİŞİYORDU. MORFOLOJİ İSE 2.
4 aydır her gece nohut kaynatıp suyunu içirdim. her akşam kaju, siyah üzüm çekirdekli, badem, fındık. bal polen karışımı, kırkilitotu ve solgarın A ve D vitaminlerini kullandı. 4 ay sonunda toplam sperm sayısı 280 milyon hız toplam 70 ve morfoloji 8 olmuş. sizden ricam lütfen nohut kürünü her gece yapın sabah akşam içsin ve solgarın A ve D vitaminini mutlaka kullansın :)
1 litre suya 6-7 kaşık nohut atyorsun. 10 dk kayıyor. Altını kapatıp bi 10 dk daha demleniyor. sonra içiyor. istisnasız her akşam ve sabah içtiNasıl yapılıyor nohut kürü ?
Tadı nasıl peki ?1 litre suya 6-7 kaşık nohut atyorsun. 10 dk kayıyor. Altını kapatıp bi 10 dk daha demleniyor. sonra içiyor. istisnasız her akşam ve sabah içti
Hem virüsten de korumuş olurvalla bende bağışıklık güçlendirdiği ve vücuttaki ölü hücreleri attığını duyduğum için bir iki kez içtim. Tadı güzel :) kötü değil.
O 3 su bardağını hergün yeniden mi yapılıyor ?Canım su azalıyor çok azalmasana yaklaşık 3 büyük su bardağı çıkıyor
Merhabalar eşiniz nekadar süre içti nohut suyunuhayır çünkü henüz 1 hafta oluyor test yaptıralı. ilaç kullanmadı sadece SOlgar marka vitaminleri kullandı eşim. açıkçası şok geçirdik. lütfen nohut kürü ve vitaminleri alıp kullanın. eşim sigara da içiyor. bırakmadı ben sonuçların kötü çıkacağından şüphelendim. şükür
Merhaba bu nohutla birlikte keçiboynuzu özünü düşünüyorum eşime sizce sıkıntı olurmu ikisinide uygularsak?:)ARKADAŞLAR EŞİMİN TOPLAM SPERM SAYISI 40 MİLYON İLERİ HAREKET 0-5 ARASI DEĞİŞİYORDU. MORFOLOJİ İSE 2.
4 aydır her gece nohut kaynatıp suyunu içirdim. her akşam kaju, siyah üzüm çekirdekli, badem, fındık. bal polen karışımı, kırkilitotu ve solgarın A ve D vitaminlerini kullandı. 4 ay sonunda toplam sperm sayısı 280 milyon hız toplam 70 ve morfoloji 8 olmuş. sizden ricam lütfen nohut kürünü her gece yapın sabah akşam içsin ve solgarın A ve D vitaminini mutlaka kullansın :)
O kırkkilit otu tadı nasıl ?Canım İnan bilmiyorum ben yanlış Bilgi vermeyim. Ben nohut kürü ile bal polen propolis arı sütü karışımından veriyorum . Yemekten sonra kırkkilit otu demliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?