• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi LÜTFEN NOHUT KÜRÜNÜ YAPIN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Miramira4545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
233
106
103
33
ARKADAŞLAR EŞİMİN TOPLAM SPERM SAYISI 40 MİLYON İLERİ HAREKET 0-5 ARASI DEĞİŞİYORDU. MORFOLOJİ İSE 2.
4 aydır her gece nohut kaynatıp suyunu içirdim. her akşam kaju, siyah üzüm çekirdekli, badem, fındık. bal polen karışımı, kırkilitotu ve solgarın A ve D vitaminlerini kullandı. 4 ay sonunda toplam sperm sayısı 280 milyon hız toplam 70 ve morfoloji 8 olmuş. sizden ricam lütfen nohut kürünü her gece yapın sabah akşam içsin ve solgarın A ve D vitaminini mutlaka kullansın :)

ARKADAŞLAR EŞİMİN TOPLAM SPERM SAYISI 40 MİLYON İLERİ HAREKET 0-5 ARASI DEĞİŞİYORDU. MORFOLOJİ İSE 2.
4 aydır her gece nohut kaynatıp suyunu içirdim. her akşam kaju, siyah üzüm çekirdekli, badem, fındık. bal polen karışımı, kırkilitotu ve solgarın A ve D vitaminlerini kullandı. 4 ay sonunda toplam sperm sayısı 280 milyon hız toplam 70 ve morfoloji 8 olmuş. sizden ricam lütfen nohut kürünü her gece yapın sabah akşam içsin ve solgarın A ve D vitaminini mutlaka kullansın :)
Hamilemisiniz peki benim esimdede hareket hiz sorunu var ilac vs kullandinizmi morfoloji normal hareket dusuk bi de enfeksiyon varmiş

hayır çünkü henüz 1 hafta oluyor test yaptıralı. ilaç kullanmadı sadece SOlgar marka vitaminleri kullandı eşim. açıkçası şok geçirdik. lütfen nohut kürü ve vitaminleri alıp kullanın. eşim sigara da içiyor. bırakmadı ben sonuçların kötü çıkacağından şüphelendim. şükür

valla bende bağışıklık güçlendirdiği ve vücuttaki ölü hücreleri attığını duyduğum için bir iki kez içtim. Tadı güzel :) kötü değil.

İnşallah hamilesinizdir bizimde sayı problemimiz var proxeed plus kullanıyor eşim. Zaten doktorlar bol bol nohutu tavsiye ediyor. Bende bugünden itibaren başlayayim

1 lt tamamını mı içti 🤔çünkü yalnız 10 dk kaynarca suyu eksilmez 1 litre biraz çok değil mi içiyor muydu

hayır çünkü henüz 1 hafta oluyor test yaptıralı. ilaç kullanmadı sadece SOlgar marka vitaminleri kullandı eşim. açıkçası şok geçirdik. lütfen nohut kürü ve vitaminleri alıp kullanın. eşim sigara da içiyor. bırakmadı ben sonuçların kötü çıkacağından şüphelendim. şükür
Merhabalar eşiniz nekadar süre içti nohut suyunu

Merhaba bu nohutla birlikte keçiboynuzu özünü düşünüyorum eşime sizce sıkıntı olurmu ikisinide uygularsak?:)

Canım İnan bilmiyorum ben yanlış Bilgi vermeyim. Ben nohut kürü ile bal polen propolis arı sütü karışımından veriyorum . Yemekten sonra kırkkilit otu demliyorum

Back