• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen neden kakasi boyle soyler misiniz

penceresizkiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
93
14
8
27
Kakasi dünden beri 2-3defadir boyle ama bu yoğun şekilde boyle gözüktü çekip sormak istedim önce dün ishal sandim ama ishal değil galiba bebegim 3 aylık bu arada kızım resim için kusura bakmayin

Eklentiler

• 20250202_142643.webp
    20250202_142643.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20250202_142637.webp
    20250202_142637.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 34
Kakasi dünden beri 2-3defadir boyle ama bu yoğun şekilde boyle gözüktü çekip sormak istedim önce dün ishal sandim ama ishal değil galiba bebegim 3 aylık bu arada kızım resim için kusura bakmayin
Mukuslu kaka bı doktora git cnm enfeksiyon olablr

Mukuslu kaka alerji belirtisi.. ama tek basina bi belirti de diyemeyiz gaz var ise huzursuzsa bebegin. Kakayi gürültülü yapiyosa inek sutu alerjisi basta olmak uzere alerji acisindan degerlendiriliyor. Benim bebegiminde böyleydi. Inek sutu alerjisi cikti diyet yaptim 8 ay. Sonrasinda duzeldi alerjisi de gecti

Mukuslu kaka alerji belirtisi.. ama tek basina bi belirti de diyemeyiz gaz var ise huzursuzsa bebegin. Kakayi gürültülü yapiyosa inek sutu alerjisi basta olmak uzere alerji acisindan degerlendiriliyor. Benim bebegiminde böyleydi. Inek sutu alerjisi cikti diyet yaptim 8 ay. Sonrasinda duzeldi alerjisi de gecti
Gazla çıkardı kakasını huzursuz değil pek 2 . Gün bugün böyle ve dün kakasi gürültülüydu evet ama bunlar sonradan oldu alerji olsa baştan olmasi gerekmez mi acaba

Gazla çıkardı kakasını huzursuz değil pek 2 . Gün bugün böyle ve dün kakasi gürültülüydu evet ama bunlar sonradan oldu alerji olsa baştan olmasi gerekmez mi acaba
Alerji bizde 2.ayda cikmisti her bebek baskadir. Alerjidir kesin diyemem sadece belirtilerinden biri mukuslu kaka. En iyi bilgiyi doktoru zaten verecektir. Insallah alerji değildir. Çabucak gecer gider

İçinde balgam birikmiş. Ama enfeksiyonlarda da bu oluyor. Bende doktoruna gönder resmi yardımcı olur. Gaita tahlili ister. Rabbim şifa versin.

Alerji bizde 2.ayda cikmisti her bebek baskadir. Alerjidir kesin diyemem sadece belirtilerinden biri mukuslu kaka. En iyi bilgiyi doktoru zaten verecektir. Insallah alerji değildir. Çabucak gecer gider
Gittim doktor alerji olmadığını söyledi normal dedi kanama görüp görmediğimi sordu gormedim 3 gün takip.edip doktora gittim o günden sonra hiç mukus gormedim hala

Mukuslu kaka alerji belirtisi sanırım. Doktora danışın aynı fotoğrafla

İçinde balgam birikmiş. Ama enfeksiyonlarda da bu oluyor. Bende doktoruna gönder resmi yardımcı olur. Gaita tahlili ister. Rabbim şifa versin.
Doktora gidip gosterdim normal dedi korkulacak bisey yok dedi gayet iyi sağlıklı bebegin dedi vucut muayenesini yaptı hiç Bi sorun yok dedi kan görmediysen dedi çünkü o günden sonra mukus hala gormedim çok şükür teşekkür ederim yorumlarınız için

Alerjiydi gazdı enfeksiyondu böyle şeylere takılmayın lütfen şu an. Daha önce yoktuysa, ateşi de yoksa biraz görmezden gelin.
Kan yoksa çocuğun egzaması huzursuzluğu yoksa alerji denmez.
Emen bi bebek mi?
Siz gaz yapan yiyecekler yerseniz böyle şeyler olabiliyor.
3 aylıkmış daha arada olur. Ama önemsiz.

Alerjiydi gazdı enfeksiyondu böyle şeylere takılmayın lütfen şu an. Daha önce yoktuysa, ateşi de yoksa biraz görmezden gelin.
Kan yoksa çocuğun egzaması huzursuzluğu yoksa alerji denmez.
Emen bi bebek mi?
Siz gaz yapan yiyecekler yerseniz böyle şeyler olabiliyor.
3 aylıkmış daha arada olur. Ama önemsiz.
İlk annelik deneyimim o yüzden bilemedik ama dediğiniz gibi hemen götürmedi 3 gün sonra gittim 3 gün kontrol ettim yoktu ama genel muayenesinide yaptım hiç olmazsa sağlıklı çok şükür teşekürler

İlk annelik deneyimim o yüzden bilemedik ama dediğiniz gibi hemen götürmedi 3 gün sonra gittim 3 gün kontrol ettim yoktu ama genel muayenesinide yaptım hiç olmazsa sağlıklı çok şükür teşekürler

Evet doktor da bir şeyi yok demiş zaten. İlk zamanlar bokunda boncuk arıyoruz. Sonra geçiyor 🥹

Back