• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen neden kakasi boyle soyler misiniz

penceresizkiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
86
10
8
27
Kakasi dünden beri 2-3defadir boyle ama bu yoğun şekilde boyle gözüktü çekip sormak istedim önce dün ishal sandim ama ishal değil galiba bebegim 3 aylık bu arada kızım resim için kusura bakmayin

Eklentiler

• 20250202_142643.jpg
    20250202_142643.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 7
  • 20250202_142637.jpg
    20250202_142637.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 6
Mukuslu kaka alerji belirtisi.. ama tek basina bi belirti de diyemeyiz gaz var ise huzursuzsa bebegin. Kakayi gürültülü yapiyosa inek sutu alerjisi basta olmak uzere alerji acisindan degerlendiriliyor. Benim bebegiminde böyleydi. Inek sutu alerjisi cikti diyet yaptim 8 ay. Sonrasinda duzeldi alerjisi de gecti

Mukuslu kaka alerji belirtisi.. ama tek basina bi belirti de diyemeyiz gaz var ise huzursuzsa bebegin. Kakayi gürültülü yapiyosa inek sutu alerjisi basta olmak uzere alerji acisindan degerlendiriliyor. Benim bebegiminde böyleydi. Inek sutu alerjisi cikti diyet yaptim 8 ay. Sonrasinda duzeldi alerjisi de gecti
Gazla çıkardı kakasını huzursuz değil pek 2 . Gün bugün böyle ve dün kakasi gürültülüydu evet ama bunlar sonradan oldu alerji olsa baştan olmasi gerekmez mi acaba

Back