Yani en azındandan tm de 100 bine girebilir miyim demek istemistimDerece derken?
Geçen sene girdim sınava. Aylardır da düzgünce çalışmıyorum. Geçen senem de çok kötüydü 600bin yaptım tm de ona rağmen akillanmamisim demek ki...Cok kotu olmasi cok normal senelerdir bakmadiysaniz. Ilk girdiginizde kacti?
Evet öyle yapacağımAyt netlerin daha önemli %60
Tyt ye bakarak Derece yapamazsın tabii ki
Ama sıkı çalışırsan iyi bi sıralama yaparsın belki
Ayt durumunu öğren bence
Aslında bilmiyorum ne gelirse net bir amacım yok . Sadece en iyi sıralamayı yapmak istiyorumNe okumak istiyorsun?
Derece dediğin ilk 1000’dir. 100 bine girmek zor değil ama Bu tempoyla geçen seneki gibi bir derece yaparsın üzgünüm. Temponu katlaman lazımYani en azındandan tm de 100 bine girebilir miyim demek istemistim
Telefon bağımlılığın vardı dimi? Biraz bırakabildin mi, ders çalışmaya başladın mı? Eğer o zamandan bu zamana hala derse başlamadıysan her anını boşa harcıyorsun yine vicdanını rahatlatmak için de çalışcam diyorsun bence. Ama başladıysan en azından bir adım. Matematiğe abanacaksın o zamanMezunum . Daha yeni deneme yaptım. Uzun zamandır çalışmadığım içinde netlerim afedersiniz çok kötü. Tyt netim 32 , ayt denemesi de yapmadım. Son 4 ay kala derece yapabilir miyim . Sinav ücreti de çok pahalı olacak diyorlar en azından paradan olmayayım diyorum TM bolumundeyim . Matematikte sıfırım.
AYT yüzdelik olarak daha etkili evet ama artık herkes AYT yaptığı için fark atanlar TYT (özellikle Türkçe) ile fark atıyorlar. Benim önerim kalan zamanda her gün mutlaka paragraf ve 1 Türkçe denemesi çözün. AYT edebiyatın tamamını kalan zamanda halledebilirsiniz. Coğrafya ve tarihi de seviyenizi orta olarak düşünerek halledebileceğinizi düşünüyorum. Matematik için ise artık yapabileceğinizi düşündüğünüz daha basit konulara çalışmanızı öneririm. Maalesef tüm dersler yetişmez matematikte sıfırsanız matematik konularını seçerek gitmelisiniz. Tabii tüm bunlar için kalan zamanın tamamında verimli çalışmanız gerekir. Umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız, kolaylıklar diliyorum.Evet öyle yapacağım
Geçen sene girdim sınava. Aylardır da düzgünce çalışmıyorum. Geçen senem de çok kötüydü 600bin yaptım tm de ona rağmen akillanmamisim demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?