- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afedersiniz tlf dan yazınca farkemedim minik ekrandanLütfen minik de olsa paragraflara ayırın.
Bir miniktir gidiyoruz, hadi bakalım.Afedersiniz tlf dan yazınca farkemedim minik ekrandan
Çok tatlısın senin kıvrak zekandan yararlanmak için ayırmaya çalışıcam paragraflara :)))Bir miniktir gidiyoruz, hadi bakalım.
Ben okuyamam bu halde, kusura bakmayın; artık okuyabilenlerle devam edersiniz.
Ama çok şey kaçırdınız beynim fena çalışır bu saatlerde
Cahilden ezikten komplekstem kastım bunlar degil ki canım.icindekiler bunlar bastırmış oyle gosteriyor kendini sadece.Cahil kompleksli heleki ezik degil canim kendisi bisuru iş alanında olan bir işadamı ve sanirım etrafına emir vermeyi ve hep pohpohlanmaya alısmıs maalesef bunu yine biz kadınlar yapmışız.şimdide ben.nasil reddedilirimin hırsında
Hiç uğraşmayın o yokmuş gibi hayatınıza devam edin. Kaprisli dengesiz bir erkekle vaktinizi ziyan etmeyin. Yazık etmeyin kendinizeMerhaba kızlar aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama bunu yapabilmem için bana desteklerinizi istiyorum ozaman kendimi daha güçlü hissedecegimden eminim.
Kısaca derdimi anlatayım. 4 aylık bir iliskim vardı gerçekten birbirimizi sevdigimiz ama karakter olarak farkli oldugumuz bir iliski .surekli kavgalar olmasina ragmen asla kopamadigimiz .klasik erkek kosar kosar elde ettikten sonra kendisini geri cekerya kizdan emin olunca bir sure sonra bunu yasadim ama seviyoruz diye her kavgadan baristik.ne ben onun ilgidizliginden gidebildim nede o kavgalarımızdan bıktı. Ama hep en cok sevgisini gösteren tabiki ben oldum.
Taki 10 gun oncesine kadar .sevgilim çok gelenekci bayagi bir maço ve çok kiskanc .maddi bir sıkıntı yasadi ve ben ona yardim etmek icin cabaladim o kabul etmedi ben usteleyince peki dedi yardim etmemi.çok acil olarak bi miktar paraya ihtiyaci vardi .benimde okadar bulamayacagimi bir arkadasimdan alip verebilecegimi soyledim .arkadasin kim dedi bende durumu iyi olan bir cocuk uzun yillardir arkadasim dedim.erkek oldugunu ogrenince tlf suratima kapatti ve ben genismiyim serwfsizmiyim baska adamdan alip bana vereceksin dedi birde durumu iyi diyorsun dedi .
aslinda sevgilimde maddi olarak durumu iyi bir adam ama anlik gerekli olumca bulunamadi .bende niyetimin kotu olmadigini sadece onun uzgun olmasina dayanamadigimi hemen sorunu çözmek istedigimi ve cevremde hemen yardim edebilecek o arkadasimin oldugunu yazdim whatsaptan .bana cevap vermedi . Sonra 2 gün sakinlessin diye bekledim
Pazartesi akşam naptın sorunu hallettinmi vs dedim cevap alamadim.tekrar mesaj attım bana hareketlerin ve yaptıkların bendeki seni bitirdi ne demek elin adamından para isteyip bana vermek bardağı taşırdın dedi. Bu mesaj üzerine ben tekrar acıklama yaptım ve en son bugüne kadar hep mücadele ettim hep alttan aldım hep barısmak yönünde çabaladım çünkü bana hep seni seviyorum sensz olamam diyordun.ancak simdi sendeki ben bittiysem elimden gelen tek şey gitmektir ben bir insanın hayatında mutlu ediyorsam ve seviliyorsam varım dedim.cevap vermedi . Normalde her kavgada beni engellerdi ve ben gıcık olurdum bu sefer engellemedi .sanırım lavinia beni çok seviyor tekrar yazar gönlümü alır dedi .ama dayandım yazmadım bittiyse bende bitirdim dedim.
Haftasonu akşam Rabbim çok alakasız bir sekilde gittigim cafede karşıma cikardi.o arkadssiyla ben arkadasimla oturuyoruz. Ben farketmedim once.tlf caldi ilk acmadim.2.actim nerdesin dedi beni terkedip gidip bir hafta sonra nerdesin diyemi ariyorsun dedim.disardayim dedim kafani cevir bak dedi baktim orda.yanima gel dedi cunku benim arkadasimla pek anlasamiyor kendisi gelmek istemedi .gelemem cok istiyorsan sen gel dedim kapattım. Whatsaptan iyi gelme sil ozaman beni heryerden hersekilde dedi .terkettin unutma gerekeni yapiyorum dedim.gel dedi bana tekrar ve kafasiyla isaret etti.gittim oturdum bende karsilasmayi hissetmisim gibi gayet bakimliydim. Bana dediki önceden bana kurban oluyordun simdi neden gelmiyorsun arkadasin gitme kucuk dusersinmi dedi yoksa dedi.hayir dedim ben kimseye gore hareket etmem. Yanindaki arkadasiyla sohbet ettim biraz.sonra ben gidiyorum yemek soyledik dedim .bana dediki yemeden icmeden kesilmedinmi .cunku normalde kavgadan sonra ben hasta olur hicbirsey yiyemezdim ve bunu bilior.yok hayir gayet guzel yiyorum artik dedim.ooo yirtik kotlar yine cikmis meydana dedi.sonra evet o önceydi dedim.sonra bana dediki ben genismiyim.ben konuyu acmasin diye ustelemedim arkadasina dönüp baska birsey sordum ilgilenmiyormusum gibi.sonra kalktim hersey sendeki ben bitmeden önceydi dedim.arkamdan whatsapta son yazdiklarimi iyi oku gölgen gibi ensendeyim dedi bana .yerime geldim canını sıkma hersey kontrolumde nerede olursan ol demis.cevap vermedim.tesadufen karsilasmis olmamizi bile egosu sebebi ile takip etmis gibi lanse edip beni korkutuyor aklinca.bana soyledikleri beni deli etti .sonra onlardan erken kalktik giderkende iki parmagimla alnima koyup ukalaca selam verip gectim.eve geldim ses yok ertesi gun oldu ses yok.
Aksam birden beni engelledi .çok sasırdım.sanırım dikkat cekmeye beni korkutmaya calisiyor .beni engelledi diye panik olmami istiyor.nasil sevgimi gosterdiysem beni caresiz yemeden icmeden kesilmis kendisi icin aglayan biri olarak gormedi diye sinir oldu.nasil bir ego dur.ben şuan engellemedim hiçbirşey yapmadım bende engellersem oda bana bakıyor diye dusunmesin istedim.simdi sizden ricam icimde bir his mesaj at iste sen sevilmeyi ego sandigin icin kalbin yerine popon kalktigi icin bu haldeyiz.noldu beni guclu gorunce zorunami gitti .ask bu degil gibi gibi yazasim var ama yine amacina ulasacak diye kendimi zor tutuyorum.siz olsaydiniz ne yapardiniz ve beni neden engelledi sizce ..ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN NOLUR