K
kerman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kerman
merhaba arkadaşlar siteyi 1 haftadan beri takip ediyorum. adım merve.çok güzel paylaşımlar kadınların böyle bir şekilde böyle biryerde buluşması ne kadar güzel.
sizden bir konuda fikir istiyorum. 1 aylık evliyim ve şuanda gebelik şüphesi ile yaşıyorum.10 gündür yaşadıklarımı bilseniz. anlatayım
1.tansiyon düşmesi
2.yorgunluk
3.mide bulantıları sabah bulantıyla uyanmalar ve sürekli kusmalar bazıları sanki reflü gibi
4.bağırsaklarda gaz yani karın şişkinliği
5.göğüslerde şişkinlik ve damarların belirmesi göğüs uçlarımın koyulaşması
6.sırt ve bacak ağrıları
7.aşırı duygusallık
yani anlayacağınız bütün belirtiler. olmadığım tahlil kalmadı herhangi bir hastalığım yokmuş. şuan için tek şüphe gebelik ama adetimede 2-3 gün var daha. belli olması için 10 gün geçmesi gerekmiş. kaç gündür serumlarla ayaktayım. bugün 2:30dasonuçları alacağım kan testinin ama bakalım.dua edin.
lütfen fikrinizi söyleyin yardımınıza ihtiyacım var anneler anne olmak isteyenler ve anne adayı arkadaşlarım.:1no2:
acil yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
sizden bir konuda fikir istiyorum. 1 aylık evliyim ve şuanda gebelik şüphesi ile yaşıyorum.10 gündür yaşadıklarımı bilseniz. anlatayım
1.tansiyon düşmesi
2.yorgunluk
3.mide bulantıları sabah bulantıyla uyanmalar ve sürekli kusmalar bazıları sanki reflü gibi
4.bağırsaklarda gaz yani karın şişkinliği
5.göğüslerde şişkinlik ve damarların belirmesi göğüs uçlarımın koyulaşması
6.sırt ve bacak ağrıları
7.aşırı duygusallık
yani anlayacağınız bütün belirtiler. olmadığım tahlil kalmadı herhangi bir hastalığım yokmuş. şuan için tek şüphe gebelik ama adetimede 2-3 gün var daha. belli olması için 10 gün geçmesi gerekmiş. kaç gündür serumlarla ayaktayım. bugün 2:30dasonuçları alacağım kan testinin ama bakalım.dua edin.
lütfen fikrinizi söyleyin yardımınıza ihtiyacım var anneler anne olmak isteyenler ve anne adayı arkadaşlarım.:1no2:
acil yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: