Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yazsın

Ayfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
62
8
31
Merhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım travmadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey

Son düzenleme:
Emin olursanız boşanacak delil mi arıyorsunuz?
Evet 2. Olursa affetmem dedim ama kafam çok karışık şüphelerim oluyor ama eşimde çok sevdiğini birakmayacagini bir daha böyle bişey yapmam bu hayatta bir tek seni sevdim seni seviyorum tek degerlim sensin diyor . Öğrendiğim den bu yana hep aynı şeyleri söylüyor.

Merhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım tramvadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey
Kimse size illegal olan bir şey için akıl vermemeli burada.
Zaten affediyorsunuz bırakın kurcalamayın?

Kimse size illegal olan bir şey için akıl vermemeli burada.
Zaten affediyorsunuz bırakın kurcalamayın?
Affetim evet bazı şüphelerim devam etti emin olmak istiyorum eşim yok diyor ben bı hata yaptım bı daha olmaz diyor . Öğrenmek emin olmak istiyorum . Benim amacım kanıttan çok onun yüzüne tükürmek terkettigimde benim kadar acı cekecegine eminim

Merhaba hanımlar telefon konuşmalarını dinleyeceğim kayit eden yada telefonu uzaktan takip edebileceğim uygulamalar yok mu daha önce vardı şuan olmuyor. Paralı da olur eşimin telefonunu dinleyeceğim aldatmadığından emin olmam gerekiyor.Daha önce yaptı aynı kişiyle sürdürüp sürdürmedigini merak ediyorum . Şüphelerim oldu ama yaşadığım tramvadan dolayı takıntı halide de geldi bazı şeyler. Bana lütfen neden affettin demeyin lütfen ben orayı geçtim bundan sonrasinda buna emin olmak istiyorum. Eşimin telefonunu rahat alip bakabiliyorum ama oda benim kurnaz olduğumu bildiği için artk daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Haberi yokken bı uygulama bişey yükleyip takip etmek istiyorum . Emin olmadan aklımdan gitmeyecek bu şey
Ben bu tip şeylere hiç güvenmiyorum. Eşinizi takip edeyim derken dolandırılmayın derim. Bu tip erişimler sakıncalı oluyor. Normal şartlarda da yasal olarak eşinizin konuşmalarını dinleyebilmeniz pek mümkün değil. Yasal olmayan şeylere de başvurmanızı pek tavsiye etmem. Yurtdışındakiler dedektif falan tutuyor, burada hiç denk gelmedim. Ama eğer eşinize bir daha güvenmeyi tercih ettiyseniz eşelememenizi tavsiye ederim. Eğer bir haltlar karıştırıyor ise daha önce olduğu gibi er ya da geç önünüze çıkar. Ama affedip tekrar güvenmeyi seçtiğiniz halde arkasından araştırıp da eşinize de yakalanabilirsiniz. Bu sefer de madem tekrar deniyoruz, bana bir hak daha tanıdın, neden şimdi böyle şeylere başvuruyorsun der. Bence ya güvenmek istiyorsanız bu tip şeylere başvurmayın ve de arkasını araştırmayın, ya da oturun ben güvenmiyorum, benim güvenimi çok zedeledin diye konuşun. Ne diyor eşiniz bilmiyorum ama belli ki sizi böyle şeylerin olmayacağına dair ikna etmiş. Bir yönde bunu ikide bir düşünmek ve araştırmak sizi çok yıpratır, olumsuz etkiler. Bunu şimdi yapmıyor olsa ve öğrenip de emin olsanız, 1 sene sonra olmayacağının garantisini size kimse vermeyecek. Ya gerçekten devam etmek istiyorsanız ilişkinizi, güveninizi onarmak adına bir şeyler yapın. Ya da kendinizi yıpratmayın boşuna. Çünkü bu şekilde düşünüp davrandıkça da eşinize de güvenilmez biri olduğunu hissettirmeye ve düşündürmeye devam edersiniz. Bu da çok sağlıklı sonuçlar doğurmaz tabii.

Affetim evet bazı şüphelerim devam etti emin olmak istiyorum eşim yok diyor ben bı hata yaptım bı daha olmaz diyor . Öğrenmek emin olmak istiyorum . Benim amacım kanıttan çok onun yüzüne tükürmek terkettigimde benim kadar acı cekecegine eminim
Terkettiğinizde sizin kadar acı çekecek biri neden sizi aldatsın ki? Üstelik ikinci defa. Buna inanıyorsanız şüphelenmemeniz lazım.

Yapmak istediğiniz şey suç yalnız. Hadi aldattı diyelim bunu mahkemede delil olarak bile veremezsiniz. Madem güvenmiyorsunuz boşanin uzatmanın lüzumu yok

Gsm operatörlerinin kendi sitelerinde arama detaylarına bakabiliyorsunuz, hangi numarayı kaç kez aramış, saat kaçta, ne kadar konuşmuşlar görüntülenebilir, ancak telefona mesaj gidiyor. Yasal bir uygulama üstelik. Ancak konuşma içeriğine ulaşamazsınız.

Başlığa cevap; hangi konu hakkında fikri olanlar yazsın
Aldatilip beraberliginizi surdurmenin sonucu olarak bu supheleri yasiyorsunuz. Adam su an kimseyle konusmasa, telefonlarını dinleseniz bile 2 3 ay sonra baska seylerden suphe duymaya baslayacaksiniz. Belki terapi almak daha faydali olur
Evet 8 ay oldu bir dakika bile aklımdan çıkmıyor ve eşimin her hareketini her söylediğini acaba yalan mı söylüyor diye içimdeki şüphe kemiriyor beni buda bizi fazlasıyla huzursuz ediyor

Gsm operatörlerinin kendi sitelerinde arama detaylarına bakabiliyorsunuz, hangi numarayı kaç kez aramış, saat kaçta, ne kadar konuşmuşlar görüntülenebilir, ancak telefona mesaj gidiyor. Yasal bir uygulama üstelik. Ancak konuşma içeriğine ulaşamazsınız.
Kendi operatörünun uygulamasından bu içeriklere ulaşıyorum. Ama gelen aramalar görüntülenmiyor sadece arananlar çıkıyor

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Keşke elimde olsa . Eşimi de bu süreçte çok yiprat kendimi de . Çok tartistk çok zor zamanlar geçirdik . Bana dediği şey ben bunca şeye katlaniyorsam yaptığım hatamdan dolayı ve sana olan sevgimden dedi

Yapmak istediğiniz şey suç yalnız. Hadi aldattı diyelim bunu mahkemede delil olarak bile veremezsiniz. Madem güvenmiyorsunuz boşanin uzatmanın lüzumu yok
Delil olqrak vermeyeceğimi biliyorum . Sadece emin olmak istiyorum. Aslında çok şeyler yaşadık ruh halinde böyle şeyler düşünmeme sebep oluyor malesef

A Ayfat Surekli esinizi kontrol ederek yasayamazsiniz. Yolda kaza vardir, yarim saat gec kalir. Tuvalettedir, telefonu yaninda degildir aradiginizda acamaz vs. Bu sekilde iliskiyi yurutmek cok zor

Terkettiğinizde sizin kadar acı çekecek biri neden sizi aldatsın ki? Üstelik ikinci defa. Buna inanıyorsanız şüphelenmemeniz lazım.
Bilmiyorum neden şüphe ediyorum bu kadar neden aklımdan çıkmıyor bilmiyorum ama eşimin sevgisini ilgisini de görüyorum. 8 aydır burnundan getirdim yine de hala inandirmaya çalışıyor yok öyle bişey diye . Bir hataydı pişman oldum ve bitti sanma döndüm diyor .

X