- 13 Mart 2019
- 12
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sosyologunuz
-
Peki neden olamıyorum hala bir fikriniz var mıOlamazsin
Stresten mevsim gecislerinden veya mantar olabilirsin süt kesigi gibi akintim var diosun.hamile kalmak o kadar kolay deil.Peki neden olamıyorum hala bir fikriniz var mı
Ya gerçekten mi allah razı olsun o kadar rahatladim ki çok teşekkür ederim ama mantar adet geciktiriyor muStresten mevsim gecislerinden veya mantar olabilirsin süt kesigi gibi akintim var diosun.hamile kalmak o kadar kolay deil.
stres yasadigin icin olmuyorsun hamile degilsin.Bu ve buna benzer olrak acilan zibilyon tane konu oldu ve sonuc degismedi surtunme yoluyla hamile kalinmiyor strese girmene gerek yok.Icin rahatlayacaksa iki farkli mrkanin prediktorunu al ve test et sonuc negatif cikacaktir uzulecek bisey yok.Keyfine bak dusunme o zman regl olursunMerhaba kadınlar kulübü üyeleri sanırım herkesten küçüğüm ve bu konuyu yazdığım için gerçekten utanıyorum hem allahımdan hemde bebek sahibi olmak isteyenler varken böyle bir soru sormaktan ama gerçekten çok zor durumdayım yardım alacak kimsem yok en son ocağın 22 sinde adetimi oldum zaten düzensizdir 40 günde 30 günde olduğu da olur ama o günden bu yana olmadım şubatta adet dönüşme yakın bir zamanda nişanlımla sürtünme yolu ile ilişli yaşadık boşalma kesinlikle cinsem organımda olmadı ve ilişki de olmadı zevk suyu gelmiş olabilir mı zaten iç çamaşırımız vardı ve 2 3 dakika iç çamaşırımız olmadan oldu olay ve hala adet olmadım çok korkuyorum civanperçemini içtim ama olamıyorumbeyaz peynir gibi bi alıntım var bazen sarı oluyor zaten normalde de olurdu ama çok korkuyorum lütfen yardım edin hamile olmuş olamam değil mi ?
Evet geciktirebilir.ama muhtemelen sen korktugun icin stres yaptin ondan gecikti.rahatla yakinda olursunYa gerçekten mi allah razı olsun o kadar rahatladim ki çok teşekkür ederim ama mantar adet geciktiriyor mu
Ama şubatta hiç adet olmadım neredeyse bu ayında ortasına geldik stresle olavak iş mi ki buEvet geciktirebilir.ama muhtemelen sen korktugun icin stres yaptin ondan gecikti.rahatla yakinda olursun
Çok teşekkür ederim çok rahatladım ama kusura bakmayın tekrar aynı şeyleri söylüyorum ama şubatta hiç adet olmadım neredeyse bu ayin da ortasında geldik bu kadarı normal mı stresle gecikir mı bu kadarstres yasadigin icin olmuyorsun hamile degilsin.Bu ve buna benzer olrak acilan zibilyon tane konu oldu ve sonuc degismedi surtunme yoluyla hamile kalinmiyor strese girmene gerek yok.Icin rahatlayacaksa iki farkli mrkanin prediktorunu al ve test et sonuc negatif cikacaktir uzulecek bisey yok.Keyfine bak dusunme o zman regl olursun
Test yapmaya çok korkuyorum cesaret edemiyorum allah bana taşıyamayalım bir yük vermemiştir değil mi ablaTest alsana kendini yiceğine.. Ama muhtemelen değilsin..
Yâni tıp imkansız diyoTest yapmaya çok korkuyorum cesaret edemiyorum allah bana taşıyamayalım bir yük vermemiştir değil mi abla
Tamam çok teşekkür ederim cesaret bulup yaptığımda buraya yazacağım inşallahYâni tıp imkansız diyo
hem stres hem mevsim gecisi hem de subat 28 gundu bu ay takilma hamile degilsin.Buna benzer bir durum yasadim regl periodum hic ama hic sasmazken bu tarz bir stres yasadim ve tam 10 gun sonra oldum.Bak senin birliktelik bile yok ortada ic camasirsiz süre de cok az ve bosalma yok diyorsun yani imkansiz desem yeri ama bu stresi ataniyorum dersen iki farkli markanin testini al ve yap.Neden iki farkli sonuc seni tatmin etsin ki rahatla.Çok teşekkür ederim çok rahatladım ama kusura bakmayın tekrar aynı şeyleri söylüyorum ama şubatta hiç adet olmadım neredeyse bu ayin da ortasında geldik bu kadarı normal mı stresle gecikir mı bu kadar
Çok çok teşekkür ederim iyi günler ☺☺hem stres hem mevsim gecisi hem de subat 28 gundu bu ay takilma hamile degilsin.Buna benzer bir durum yasadim regl periodum hic ama hic sasmazken bu tarz bir stres yasadim ve tam 10 gun sonra oldum.Bak senin birliktelik bile yok ortada ic camasirsiz süre de cok az ve bosalma yok diyorsun yani imkansiz desem yeri ama bu stresi ataniyorum dersen iki farkli markanin testini al ve yap.Neden iki farkli sonuc seni tatmin etsin ki rahatla.
sorun yok ok. dikkatli olun tabi ki her zaman onlem almak iyidirÇok çok teşekkür ederim iyi günler ☺☺
Hala adet olmadım test almak için merkeze çoo uzağım ne yapabilirim lütfen deneyimlerinizi yazabilir misinizMerhaba kadınlar kulübü üyeleri sanırım herkesten küçüğüm ve bu konuyu yazdığım için gerçekten utanıyorum hem allahımdan hemde bebek sahibi olmak isteyenler varken böyle bir soru sormaktan ama gerçekten çok zor durumdayım yardım alacak kimsem yok en son ocağın 22 sinde adetimi oldum zaten düzensizdir 40 günde 30 günde olduğu da olur ama o günden bu yana olmadım şubatta adet dönüşme yakın bir zamanda nişanlımla sürtünme yolu ile ilişli yaşadık boşalma kesinlikle cinsem organımda olmadı ve ilişki de olmadı zevk suyu gelmiş olabilir mı zaten iç çamaşırımız vardı ve 2 3 dakika iç çamaşırımız olmadan oldu olay ve hala adet olmadım çok korkuyorum civanperçemini içtim ama olamıyorumbeyaz peynir gibi bi alıntım var bazen sarı oluyor zaten normalde de olurdu ama çok korkuyorum lütfen yardım edin hamile olmuş olamam değil mi ?
Keşke bunu bu hatayi yapmadan önce düşündeydiniz!!!Test yapmaya çok korkuyorum cesaret edemiyorum allah bana taşıyamayalım bir yük vermemiştir değil mi abla
Haklısınız insan başına gelmeden anlamaz ya bazı şeyleri çok pişmanım tövbe ettim ama allahım inşallah taşıyamayacağım bir yük vermezKeşke bunu bu hatayi yapmadan önce düşündeydiniz!!!
Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur fakat oldu ki çok zor ihtimalle hamileysen, hatanin bedelini ailen ve bebek çekmez...
Tamam çok teşekkür ederim cesaret bulup yaptığımda buraya yazacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?