slm canım inş.olur bebişin bende bu ay kullandım klomen ilk klomenden sonra çatlatma iğnesi vurdular bekliyorum şuanslm kızlar bende 1 5 senelik ewliim 3.klomen kullanışım son hakkımı denicez sonra iğnelere geçiçekmişiz bilmiorum napıcam çok kötüüm allah hepimize yardımcı olsun
nur 26 evet ilk klomen denememde oldu canım
Merhaba kızlar yaa allah aşkına bana biriniz evet hamilesin desin yaa gecen ay klomen kullanmaya başladım daha mart 19 da adet olmaam lazım ama çokk kötü gögüslerim şiş idrarımda koku var gögüslerimin rengi koyulaşmış ve kenarlarında kabarcıklar oluşmuş kafayı yiyecegim su ayın 19 gelseydı de test yapsaydım zamanda geçmek bilmiyorr
Merhaba kızlar yaa allah aşkına bana biriniz evet hamilesin desin yaa gecen ay klomen kullanmaya başladım daha mart 19 da adet olmaam lazım ama çokk kötü gögüslerim şiş idrarımda koku var gögüslerimin rengi koyulaşmış ve kenarlarında kabarcıklar oluşmuş kafayı yiyecegim su ayın 19 gelseydı de test yapsaydım zamanda geçmek bilmiyorr
canım panik olma bi az kalmış gününü bekle bence aslında belirtiler doğru gibi inşallah bebeğin seninledir. hayırlısı olsun inşallah klomeni ne zaman bıraktın peki sadece geçen aymı kullandın ne zaman bitti
canım inşllh hamilesindir ama seni karamsarlıga düşürmek istemem ama geçen ay aynı belirtileri yaşadım 8 günde günüm geçti malesef hamile degilmişim 4. klomenide kullandım dahada tık yok hakkında hayırlısı inşllh hayırlı haberler alırsın bende şimdi havuç ve incir kürü yapıyom yarında doktora gitcem çagırmıştı
ben haziranda evlendim ama hiç korunmadan çocuk sahibi olmak istedik 22 yaşındayım.doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söledi horman testleri ultrason filan ama rahim filmi çekilmedi.bu ay artık tekrardan gitmye krar verdim ve klomen verdi 2 gün önce bitti.eşimde 28 yaşında onunda spermiogram yapıldı sperm sayısı 1 cc de 67 milyon çıktı sizce normalmi?doktor sadece hareket sorunu var dedi ve ilaç verdi.ben şimdi şeyi sorcam ben bu ilacı günde 2 defa aldım ilaç bittikten sonra 3 gün ilişkiyemi ara veriliyor sonra çalışmaya devam yoksa ilaca 3 gün ara verip yumurtlama zamanımda tekrardan ilacı içmeye devammı edicem onu anlamadım.beni bilgilendirirseniz sevinirim sizce klomen işe yararmı?doktor bi sorun görmeden sadece kolay gebelik için vermişti ama 4 ay önce başka doktor folik asit verdi oda kolaylaştırıyomuş ama bi işe yaramadı.
Merhaba kızlar, ben yeni katılıyorum size, klomen kullananlar olarak size bir sorum olacak: geçen ay ovulasyon testi yaparak yumurtlama gününü tespit ederek denedik, adetime 2 gün var ama ben biliyorum hamiş değilimsadece adet belirtileri! Sorum şu: yumurtlama sorunum yok,ama dr. gitmeden bir klomen aldım eczaneden, kullansammı? Çatlatma iğnesi yapmak şartmı ki? Çatlatma iğn. Yapmadanda kendiliğinden çatlar mı? Yoksa kist mi olur? Merak ediyorum cevap verin lütfenn!!
canım klomeni kafana göre kullanamazsın. gizli şeker testleri falan yapılıyor. önce kan falan veriyorsun. doktor onaylarsa kullanabiliyorsun. asprin gibi değil ki kafana göre alasın. benim tavsiyem doktora gitmeden kullanma. normal hormonlarını da bozabilirsin :) :)
meraba kızlar ben yeni katıldım klomen kullandım ilk ay başarısız sonuç yumurta gelişimi olmadı 2 ay başladık kullananlar cvp yazarsa sevinirim
cnm meraba klomen 50 mg gram aynı ilaca devam yani eşim hıv pozitif yani aids bulaşmasın diye korunuyo eşim aşılamaya kara verdik ve geçen ay başladık hüsran la sonuçlandı bu ay tekrar başladık ilaca inş olur cnm ya çok istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?